Arges – Voluntari ponturi pariuri 11.05.2022

fc arges voluntari ponturi pariuri

Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti va gazdui miercuri seara de la ora 19.30 partida retur a semifinalelor Cupei Romaniei. FC Arges primeste vizita celor de la Voluntari, ilfovenii reusind sa castige primul joc cu scorul de 2-0.

fc arges voluntari ponturi pariuri

Arges

Pentru a ajunge in penultimul act al Cupei Romaniei le-a depasit pe FC Botosani, Politehnica Timisoara si Dinamo Bucuresti, dar la case de pariuri primeste sanse minime de a merge mai departe dupa 0-2 in tur.

Echipa pregatita de catre Andrei Prepelita s-a calificat in playoff, dar aici are un parcurs lamentabil reusind un singur succes, chiar pe terenul adversarei sale de azi.

Argesenii au incasat numai putin de 24 de goluri in cele 8 partide sustinute in aceasta a doua parte a campionatului.

Pe Stadionul Nicolae Dobrin au pierdut precedentele 4 infruntari in fiecare dintre ele primind minim doua goluri iar ultimele 3 nu au marcat.

Voluntari

Spre deosebire de adversara sa a avut un parcurs ceva mai lejer: 4-1 cu Somuz Falticeni, echipa de Liga a 3-a, neprezentare contra FCSB-ului, pentru ca in sferturi sa treaca de Gloria Buzau in deplasare, scor 1-0.

In ultima etapa de campionat a remizat 1-1 pe terenul Farului Constanta, cumuland in playoff 7 puncte, un randament bun pentru o debutanta in aceasta faza a competitiei interne.

In deplasare ilfovenii nu sunt foarte inspirati, incasand cel putin un gol in ultimele 5 jocuri. In plus, nu au castigat pe teren strain din 5 decembrie 2021, atunci cand se impuneau cu 2-0 la U Craiova 1948.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Arges (4-2-3-2): Greab – Musat, Dobrosavlevici, Turda, Latovlevici – Honciu, Raynov – Dumitrascu, Palici, Isvan – Ganea.

Voluntari (5-4-1): Popa – Ricardinho, Ciubotariu, Tamas, Armas, Briceag – Meleke, Lopes, Rata, Droppa – Nemec.

Vezi aici toate cotele pentru Arges – Voluntari!

Absenti.

Arges: nu sunt.

Voluntari: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

Din 2020 cand FC Arges a revenit in Liga 1 sunt consemnate 7 partide directe intre cele doua formatii. Oltenii aveau pana la partida tur pierduta scor 2-0, numai putin de 5 victorii, un alt joc terminandu-se la egalitate.

Ponturi pariuri Arges – Voluntari >>> Lily84.

FC Arges va forta in meciul de miercuri, dar in acelasi timp isi va si asuma foarte multe riscuri in defensiva, compartiment care nu se decurca deloc bine in ultima perioada.

Argesenii au o medie de 3 goluri incasate in playoff pe meci jucat, iar acasa au suferit infrangeri in anterioarele 4 jocuri, in fiecare dintre ele primind minim doua goluri.

Voluntari nu exceleaza, dar a dat dovada de multa maturitate in playoff si mult mai buna organizare a jocului, cu trasee bine stabilite.

Ilfovenii au la randul lor nevoie de un gol marcat si au forta de a reusi asta contra unei echipe cu defensiva foarte slaba.

Poti juca pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Unibet, citeste si articolul Cod bonus Unibet si vezi cum poti beneficia de oferta!

Pronostic Arges – Voluntari: >> cota 1.63 (opens in a new tab)” rel=”noreferrer noopener nofollow” class=”ek-link”>Voluntari inscrie >>> cota 1.63