Caută
Close this search box.

FC Arges – FC Voluntari ponturi pariuri 23.05.2022

fc arges voluntari ponturi pariuri

Ultima partida oficiala din acest sezon de Liga 1 va avea loc in Trivale unde FC Arges si FC Voluntari se infrunta in cadrul rundei cu numarul 10 incepand cu ora 20:30. Va reusi trupa lui Andrei Prepelita sa incheie acest play-off cu un rezultat pozitiv? Vezi mai jos ce pont ti-am pregatit in cota de 2.85.

FC Arges.

Odata cu intrarea in play-off, nu a mai existat niciun obiectiv clar pentru formatia lui Andrei Prepelita, iar diferenta de valoare si-a spus cuvantul dupa 9 etape.

O singura victorie a inregistrat echipa violeta in aceste runde, cea de la jumatatea lunii aprilie chiar impotriva celor de la FC Voluntari, scor 1-0.

De atunci si pana in prezent, argesenii au pierdut nu mai putin de 4 partide la rand, avand un golaveraj de 3 la 25 si aflandu-se pe ultima pozitie in clasament.

FC Voluntari.

Formatia lui Liviu Ciobotariu nu a reusit sa castige al 3-lea trofeu din istorie si a cedat cu 1-2 in Finala Cupei Romaniei impotriva celor de la Sepsi dupa o prestatie destul de modesta din partea ilfovenilor, mai ales dupa ce a incasat 2 goluri in primele 40 de minute ale partidei.

Doua victorii, doua remize si 5 infrangeri este bilantul formatiei ilfovene in acest play-off, reusind sa castige mai multe puncte decat echipa pitesteana si chiar venind dupa doua rezultate pozitive in precedentele runde.

Fara sa lupte pentru vreun obiectiv anume, FC Voluntari a scos o remiza in jocul precedent cu FCSB de pe Arena Nationala, scor 2-2, si si-a securizat locul 4 in clasament.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

FC Arges (4-2-3-1): Greab – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Mușat – Raynov, Șerban – Isfan, Palici, Dumitru – Fatai

FC Voluntari (4-4-2): Popa – Armaș, Ricardinho, Tamaș, Briceag – Rață, Tavares, Droppa, Veiga – Costin, Nemec.

Absenti.

  • FC Arges:
  • FC Voluntari:

Istoric Confruntari Directe.

  • Desi a pierdut jocul tur din play-off in fata echipei din Trivale, FC Voluntari si-a luat revansa in dubla mansa din Cupa Romaniei si s-a impus cu 2-0 si respectiv 1-0.
  • Citeste articolul Cod promo Betano si vezi ce bonus iti ofera una dintre cele mai bune casa de pariuri din Romania.

Ponturi pariuri FC Arges – FC Voluntari -> Andrew.

Cred ca aceasta ultima confruntare din play-off-ul Ligii 1 are toate sansele sa se incheie la egalitate din moment ce niciuna dintre echipe nu mai lupta pentru vreun obiectiv, mizand asadar pe un X solist la jocul din Trivale.

Poti plasa acest pronostic si din oferta celor de la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din Romania.

Dupa infrangeri pe banda rulanta in play-off, FC Arges are sansa sa incheie aceasta stagiune intr-o nota onorifica si sa bifeze primul egal in 10 partide.

A pierdut la limita jocul din urma cu o luna de pe teren propriu si cred de aceasta data ca poate scoate macar un rezultat de egalitate.

Dezamagire in tabara ilfovenilor dupa infrangerea cu Sepsi din finala Cupei Romaniei care insa ramane un rezultat important pentru clubul din Voluntari.

Incheie oficial sezonul pe locul 4 dupa ce Farul a cedat in runda curenta, fiind de departe cea mai importanta performanta pentru echipa ilfoveana.

Nu cred insa ca va bifa primul succes in deplasare in 2022 in Liga 1 fix in aceasta etapa, dar are toate sansele sa plece neinvinsa din Trivale.

Pronostic FC Arges – FC Voluntari: X solist – 2.85