Arsenal – Burnley ponturi pariuri 23.01.2022

arsenal burnley ponturi pariuri

Ocupanta poziţiei a 6-a din Premier League, Arsenal, o întâlneşte pe ultima clasată, Burnley. Partida se va desfăşura pe stadionul Emirates Stadium de la ora 16:00, în cadrul rundei a 23-a din Anglia. VEZI mai jos pronosticul propus de mine, la o cotă de 2.00, la agenţia de pariuri sportive online WINBET!

arsenal burnley ponturi pariuri

Arsenal

Arsenal vine după eliminarea din semifinalele Cupei Ligii, în faţa celor de la Liverpool. Deşi în tur au obţinut un rezultat bun, de 0-0, pe terenul cormoranilor, în retur au pierdut calificarea chiar pe teren propriu, cu scorul de 0-2, Diogo Jota reuşind să înscrie o dublă.

Trupa antrenată de Mikel Arteta Amatriain a fost eliminată şi din FA Cup, de către Nottingham, echipă care evoluează în liga secundă a Angliei – Championship, rezultatul final fiind 0-2.

În ultima etapă de campionat, au suferit un eşec, pe teren propriu, împotriva liderului, Manchester City. Rodri a marcat golul victoriei pe final de meci, în minutul 93, adjudecând victoria trupei antrenate de Guardiola.

Burnley

Burnley are un parcurs de sezon dezastruos, aflându-se în prezent pe ultima poziţie, cu doar 11 puncte acumulate şi un bilanț de doar o victorie, 8 remize și 8 înfrângeri. Aceştia au un mic avantaj, având chiar şi 4 meciuri disputate mai puţin faţă de alte formaţii.

Singura victorie din acest sezon a fost realizată în urmă cu 3 luni, împotriva celor de la Brentford. Burnley reuşind să se impună în faţa acestora cu scorul de 3-1.

Vine după eliminarea din FA Cup, Huddersfield reuşind să se impună şi să se califice în runda următoare, cu scorul de 2-1. Şi în ultima etapă de campionat au suferit un eşec, în deplasare, împotriva celor de la Leeds, rezultatul final fiind 3-1.

Echipe probabile şi absenţi

Echipe probabile

Arsenal (4-2-3-1): Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Lokonga, Odegaard; Saka, Smith Rowe, Martinelli; Lacazette.

Burnley (4-4-2): Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor; Gudmundsson, Cork, Westwood, Brownhill; Lennon, Rodriguez.

Absenţi

Arsenal: Aubameyang, Elneny, Partey, Pepe, Soares, Xhaka, Chambers, Leno.

Burnley: Barnes, Cornet, Collins, Gudmundsson, McNeil, Pieters, Taylor, Vydra.

Istoric confruntări directe

În ultimele 5 confruntări dintre cele două avem un bilanţ de 2 victorii pentru Arsenal, una pentru Burney şi 2 rezultate de egalitate.

Eşti în căutare de cele mai bune case de pariuri online? Accesează cuvintele evidenţiate pentru a afla mai multe detalii.

Ultima întâlnire directă a avut loc în turul acestui sezon, în runda a 5-a, acolo unde tunarii s-au impus cu scorul de 1-0, singurul gol al partidei fiind înscris de către norvegianul Martin Odegaard.

Arsenal – Burney ponturi pariuri – Flavius08

Burnley are a doua cea mai slabă ofensivă din campionat, după Norwich, având un total de 16 goluri înscrise în 17 etape, aşadar, îmi este greu de crezut că aceştia pot marca în poarta tunarilor, care au încasat doar 8 goluri în cele 10 partide disputate pe teren propriu.

Arsenal este a doua cea mai în formă echipă a momentului din Premier League, după liderul, Manchester City, având un bilanţ de 4 victorii şi o înfrângere în ultimele 5 partide.

Cu o victorie în această partidă, tunarii avansează pe poziţia a 4-a, care asigură calificarea în grupele Champions League, acesta fiind şi obiectivul echipei.

În opinia mea, vom avea parte de o partidă spectaculoasă, unde trupa antrenată de Mikel Arteta va domina la toate capitolele, reuşind să se impună la scor în faţa celor de la Burnley.

Pronostic Arsenal – Burnley: Handicap(-1) ArsenalCOTĂ 2.00