Arsenal – Liverpool ponturi pariuri 03.04.2021

arsenal - liverpool - pronosticuri pariuri 03042021

Pe Emirates Stadium va avea loc derby-ul dintre Liverpool si Arsenal in etapa cu numarul 30 din Premier League. Meciul se va juca sambata de la ora 22:00 fara spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.12 la agentia de pariuri sportive online Superbet!

arsenal - liverpool - pronosticuri pariuri 03042021

Arsenal.

A remizat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui West Ham, partida terminandu-se cu scorul de 3-3.

Se afla pe locul 9 in Premier League si are 42 de puncte dupa 29 de partide desfasurate. A marcat in numai 5 din ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Arsenal si-a asigurat calificarea in sferturile Europa League dupa ce au eliminat-o pe Olympiacos cu scorul de 3-2 la general. „Tunarii” o vor intalni pe Slavia Praga in urmatorul meci al acestei competitii.

Rowe va lipsi din aceasta confruntare din cauza unei accidentari suferite in meciul precedent . Willian si Saka sunt incerti.

Liverpool.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Wolves, partida terminandu-se cu scorul de 1-0.

Campioana Angliei se afla numai pe locul 7 in Premier League si are 46 de puncte dupa 29 de partide desfasurate. A marcat in 8 din ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren advers.

Echipa antrenata de Klopp si-a asigurat calificarea in sferturile Ligii Campionilor dupa ce au eliminat-o pe Leipzig cu scorul de 4-0 la general.

As putea face o lista intreaga despre accidentarile numeroase suferite de jucatorii lui Liverpool. Totusi pentru aceasta partida Virgil van Dijk, Gomez, Matip, Henderson si Matip sunt accidentati. Origi este incert.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Arsenal (4-2-3-1): Leno; Bellerin, Luiz, Gabriel, Tierney; Partey, Xhaka; Pepe, Odegaard, Aubameyang; Lacazette.

Liverpool (4-4-2): Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Fabinho, Wijnaldum, Thiago; Salah, Firmino, Man.

Absenti:

Arsenal: Rowe.

Liverpool: van Dijk, Gomez, Matip, Henderson, Matip.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru Liverpool.

Ultimele 4 din 5 intalniri dintre cele doua echipe s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti.

Ponturi pariuri Arsenal – Liverpool – MRRazvan.

In acest meci am sa aleg un pronostic perfect pentru biletul zilei cota mare.

„Tunarii” au o forma buna pe teren propiu in Premier League. Acestia au pierdut un singur meci din ultimele 7 partide jucate in campionat pe Emirates. Arteta va incerca sa profite la fel ca si alte echipe de lipsa multor jucatori din apararea „Cormoranilor” pentru a forta victoria.

Pronosticul ales de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Superbet.

Cu doar doua victorii obtinute in ultimele 8 meciuri jucate in campionat, echipa antrenata de Klopp nu impresioneaza pe nimeni cu siguranta in acest sezon iar echipa este in monentul de fata la 5 puncte distanta de un loc ce ar duce-o in Liga Campionilor sezonul viitor.

Desi sunt in doua competiii diferite, ambele echipe au ajuns in sferturile de finala si cu siguranta se vor focusa pe meciurile din mijlocul saptamanii viitoare din Europa League si Chamipons League.

Precedentele intalniri dintre cele doua echipe ne-au obisnuit cu un meci deschis si spectaculos. Cred totusi ca adversarele isi vor face „incalzirea” in acest meci dupa o pazua de aproape doua saptamani si ca nu vom avea parte de o partida atat de specataculoasa asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Arsenal Liverpool Sub 2.5 Goluri in Meci – Cota 2.12!