Arsenal – Liverpool ponturi pariuri 29.08.2020

Arsenal - Liverpool ponturi pariuri

Partida de debut in noul sezon din Anglia, ne pune fata in fata pe Arsenal si Liverpool pentru castigarea unui nou trofeu, Super Cupa Angliei . K-boom mizeaza in aceasta partida, pe un pronostic interesant pe goluri cu cota 1.57, pe care il va juca la Fortuna!

Arsenal - Liverpool ponturi pariuri
Sambata seara de la orele 18.30, doua dintre cele mai cunoscute echipe din Anglia, se vor duela pe stadionul Wembley Stadium din Londra pentru demonstrarea suprematiei.

Arsenal.

A reusit sa isi salveze sezonul in extremis prin castigarea Cupa Fa, in fata unei echipe Chelsea, care isi asigurase deja calificarea in grupele Ligii Campionilor prin ocuparea locului 4 in Premier League. Tunarii au ocupat doar locul 8 in Premier League, reusind sa acumuleze doar 56 de puncte.

In ultimele 10 partide disputate a fost invinsa doar de 2 ori, de Aston Villa cu scorul de 1-0, si de Tottenham cu 2-1. In urma cu cateva zile a jucat o partida amicala impotriva mai slab cotatei, Milton Keynes si a castigat cu scorul de 4-1.

Cel mai bun marcator al echipei in Premier League a fost Pierre-Emerick Aubameyang, care cu 22 de goluri marcate a ocupat locul 2 in clasamentul golgeterilor.

Arsenal - Liverpool statistici

Liverpool.

Cea mai in forma echipa din Premier League din sezonul proaspat incheiat, a reusit sa castige titlul de campioana la 18 puncte distanta de locul 2, ocupat de Manchester City si cu un golaveraj foarte bun, cu 85 de goluri marcate si doar 33 primite. Din pacate pentru aceasta, a suferit o deceptie in Liga Campionilor, fiind invinsa in optimi de Atletico Madrid.

De la incheierea sezonului regulat a jucat doua partide amicale, impotriva lui Stuttgart pe care a castigat-o cu scorul de 3-0 si impotriva lui Salzburg cu care a incheiat la egalitate, scor 2-2.

Mohamed Salah si Sadio Mane au fost cei mai buni marcatori ai echipei, in campionat, primul cu 19 goluri, iar cel din urma cu 18 reusite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Arsenal (3-4-3): Martinez – Tierney, David Luiz, Holding – Soares, Xhaka, Torreira, Bellerin – Aubameyang, Lacazette, Pepe.
Liverpool (4-3-3): Alisson – Williams, Gomez, van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Fabinho, Minamino – Salah, Firmino, Mane.

Vezi toate cotele pentru Arsenal – Liverpool!

Absenti.

  • Arsenal: Chambers, Guendouzi, Mari, Martinelli si Mustafi.
  • Liverpool: Awoniyi, Henderson, Kane si Matip.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a disputat pe terenul lui Arsenal si a fost castigata de gazde cu scorul de 2-1.

FCSB – Viitorul – pontul propus are cota 1.75 – intră aici!

Ponturi pariuri Arsenal – Liverpool  – K-boom.

Noul sezon din Anglia debuteaza cu o partida de vis, intre Arsenal si Liverpool, pentru castigarea trofeului Supercupei, trofeu cunoscut si sub denumirea Community Shield. Ma astept sa avem parte de o partida spectaculoasa plina de faze de poarta si de goluri, de ambele parti. Cele doua echipe vor sa inceapa sezonul cu dreptul, prin castigarea acestui trofeu, care poate fi o gura de oxigen in fata suporterilor. In 9 din precedentele 10 partide jucate de tunari, acestia au reusit sa marcheze minim un gol, iar in 7 din acestea au si primit gol. De asemenea Liverpool a reusit sa marcheze minim un gol in 9 din ultimele 10 meciuri disputate. Totodata in 9 din ultimele 10 meciuri directe, au reusit sa marcheze ambele echipe minim un gol.

Pronostic Arsenal – Liverpool: Ambele echipe marcheaza – 1.57.