Arsenal – Olympiakos ponturi pariuri 18.03.2021

Arsenal Olympiakos Ponturi Pariuri

Arsenal si Olympiakos se vor infrunta joi seara de la ora 19.55 pentru un loc in sferturile de finala ale Europa League. Partida se va desfasura la Londra pe Stadionul Emirates, iar gazdele pornesc la adapostul avantajului de doua goluri din meciul tur, calificarea este insa departe de a fi decisa.

Arsenal Olympiakos Ponturi Pariuri

Arsenal Londra.

Tunarii au castigat grupa din care au facut parte fara a irosi vreun punct, 6 partide, 6 victorii, golaveraj 20-5, cu Dundalk, Molde si Rapid Viena adversare, un succes al gazdelor poate fi recomandat pentru ponturi fotbal Europa League.

A urmat apoi dubla cu Benfica din 16-imile competitiei, dupa un 1-1 la Lisabona, elevii lui Mikel Arteta s-au impus cu 3-2 pe Emirates, dar vulturii au ratat ocazii monumentale pe finalul intalnirii.

Moralul londenezilor este la cote bune dupa ce in weekend au trecut de Tottenham Hotspur pe teren propriu in etapa a 28-a din Premier League, in urma acestui succes s-au apropiat la 7 puncte de zona europeana, de asemenea au bifat al 3-lea succes in ultimele 4 jocuri de acasa.

Olympiakos Pireu.

Spre deosebire de adversara lor, grecii au participat initial in grupele Champions League unde au obtinut un singur succes in 6 partide, dar a fost suficient pentru a prinde primavara Europa League in dauna lui Marseille.

PSV Eindhoven a fost adversarul intalnit de campioana Greciei in 16-imi, dupa un succes spectaculos 4-2 la Pireu a urmat esecul in Olanda, insa la numai un gol diferenta in favoarea batavilor.

Se pare ca va bifa un nou titlu fara emotii in campionatul intern pe care il conduce de o maniera categorica cu 16 puncte avans fata de urmatoarea clasata PAOK.

Este la a 4-a prezenta in aceasta faza a competitiei, dar nu a reusit niciodata sa merga mai departe: Metalist Kharkiv (2011/2012), Besiktas (2016/2017) si Wolves sezonul precedent dovedindu-se mai puternice.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Arsenal (4-2-3-1): Leno – Bellerin, Luiz, Mari, Tierney – Xhaka, Ceballos – Pepe, Odegaard, Smith Rowe – Aubameyang.

Olympiakos (4-2-3-1): Sa – Lala, Sokratis, M'Vila, Reabciuk – Camara, Bouchalakis – Bruma, Valbuena, Masouras – El Arabi.

Vezi aici toate cotele pentru Arsenal – Olympiakos!

Absenti.

Arsenal: Bukayo Saka – accidentat.

Olympiakos: Ruben Semedo, Mario Vrousai, Avraam Papadopoulos – accidentati; Ousseynou Ba – incert.

Istoric confruntari directe.

Grecii au castigat precedentele doua vizite de pe Emirates, ultima a fost anul trecut in luna februarie in 16-imile de finala ale Europa League.

Ponturi pariuri Arsenal – Olympiacos – Lily84.

In ciuda ultimelor doua rezultate directe de pe Emirates nu prevad o noua surpriza, este practic singura sansa a tunarilor de a salva actualul sezon, ocupa locul 8 in campionat, dar o finala de cupa europeana ar putea face uitat acest lucru.

Grecii au marcat au marcat de fiecare data in precedentele 17 deplasari, seria fost intrerupta de duelurile cu Porto si Manchester City, poate fi incercat pe biletul zilei azi oaspetii inscriu.

Arsenal a castigat 3 din anterioarele 4 jocuri disputate in fieful propriu, in fiecare dintre ele a marcat de cel putin doua ori, iar adversarele au fost de calibru: Tottenham, Benfica si Leeds, ultima fiind revelatia campionatului englez.

Defensiva lui Olympiakos nu s-a comportat foarte bine in grupele Champions League, elenii au pierdut toate cele 3 deplasari, in fiecare dintre ele primind minim doua goluri.

Pronostic Arsenal – Olympiakos: victorie Arsenal & peste 1.5 goluri cota 1.62