Arsenal – Slavia Praga ponturi pariuri 08.04.2021

arsenal - slavia praga - pronosticuri pariuri 08042021

Arsenal o intalneste pe Slavia Praga in partida tur din sferturile de finala Europa League. Meciul se va juca joi pe Emirates Stadium de la ora 22:00 fara spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.55 la agentia de pariuri sportive online Betfair!

arsenal - slavia praga - pronosticuri pariuri 08042021

Arsenal.

Gazdele au eliminat-o pe Olympiacos din optimile competitiei cu o victorie de 3-2 la scor general.

A pierdut ultimul meci jucat impotriva lui Liverpool, partida terminandu-se cu scorul de 3-0 si in momentul de fata sunt la o distanta destul de mare, de 10 puncte de un loc ce duce in grupele Ligii Campionilor

„Tunarii” se afla se afla pe locul 10 in Premier League si au 42 de puncte dupa 30 de partide desfasurate. Au marcat in numai 4 din ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Arsenal este inconsistenta, obtinand o remiza, 2 victorii si 2 infrangeri in ultimele 6 partide jucate in toate competitiile.

Slavia Praga.

Oaspetii au eliminat-o pe Rangers din optimile competitiei cu o victorie de 3-1 la scor general.

Au remizat ultimul meci jucat impotriva lui Brno, partida terminandu-se cu scorul de 0-0.

Se afla pe primul loc in campionatul intern, la o distanta de 14 puncte de locul 2 si are 65 de puncte dupa 25 partide desfasurate. A marcat in ultimele 9 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers.

Slavia Praga trece printr-o forma de moment foarte buna, echipa nu a pierdut niciun meci in acest an calendaristic in 18 meciuri jucate.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Arsenal (4-2-3-1): Leno; Bellerin, Holding, Gabriel, Cedric; Partey, Elneny; Saka, Odegaard, Pepe; Lacazette.

Slavia Praga (4-2-3-1): Vagner; Bah, Zima, Hromada, Boril; Holes, Sevcik; Sima, Stanciu, Olayinka; Kuchta.

Absenti:

Arsenal: Luiz, Rowe, Tierney, Xhaka.

Slavia Praga: Kolar, Hovorka, Kudela, Traore.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua echipe s-au intalnit de doua ori intr-o confruntare directa in faza grupelor Ligii Campionilor din anul 2007. In primul meci Arsenal a zdrobit-o pe Slavia Praga cu scorul de 7-0 iar in cel de-al doilea pardida s-a terminat 0-0.

Ponturi pariuri Arsenal – Slavia Praga – MRRazvan.

In acest meci am sa aleg un pronostic perfect pentru biletul zilei cota mare.

Cu 9 partide ramase de jucat in campionatul intern, Slavia Praga se poate declara campioana iar echipa isi focuseaza toata atentia in momentul de fata pe Europa League.

Pentru echipa antrenata de Arteta, singura sansa plauzibila la un loc in grupele Ligii Campionilor ar fi castigarea Europa League, un obiectiv ce pare din ce in ce mai greu de atins pentru Arsenal cu cat echipa avanseaza in competitie.

Pentru pariuri Europa League am sa merg totusi pe victoria echipei gazda. Slavia Praga nu trebuie subestimata cu siguranta dar o echipa disperata ca si Arsenal nu poate fi neglijata.

Pronostic Arsenal Slavia Praga 1- Cota 1.55!