Arsenal – Tottenham ponturi pariuri 14.03.2021

Duminica dupa-amiaza de la ora 16:30 vom avea parte de un duel intre doua echipe care practica un fotbal ofensiv, asa ca avem asteptari mari de la acest meci. Vezi ce spun datele statistice si care este pontul pe care ti-l propun!

Emirates Stadium din Londra va fi campul de lupta dintre cele doua dueliste cu traditie in fotbalul de prima liga din Anglia. K-boom v-a ales din aceasta etapa de fotbal Anglia Premier League, un pronostic pentru aceasta partida, pe care il va juca la Superbet.

Arsenal.

Dupa cele 27 de etape disputate pana acum a reusit sa acumuleze doar 38 de puncte, fapt ce o claseaza pe locul 10. Golaverajul este unul destul de bun pentru pozitia pe care o ocupa, avand 35 de goluri marcate si doar 28 incasate.

A ajuns la 4 partide consecutive in care nu a pierdut, 2 dintre acestea avand loc in Europa League. In ultimele 10 meciuri jucate pe teren propriu in toate competitiile in care a fost angrenata, a fost invinsa doar de Manchester City, de 2 ori.

Alexandre Lacazette si Pierre-Emerick Aubameyang sunt cei mai buni marcatori ai echipei, fiecare cu cate 9 reusite.

Tottenham.

Vine dupa o victorie in Europa League, la fel ca adversara din aceasta seara, aceasta marcand de 2 ori in meciul cu Dinamo Zagreb si nu a primit niciun gol. Merge foarte bine in ambele competitii in care mai joaca, ajungand la 5 victorii consecutive.

In Premier League se afla in acest moment pe pozitia a saptea, si incearca sa prinda pana la finalul sezonului, o pozitie care sa o duca din nou intr-o cupa europeana.

Are unul dintre cele mai bune atacuri cu Harry Kane, care are 16 goluri, si Heung-Min Son, cu 13 reusite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Arsenal (4-2-3-1): Leno – Tierney, Mari, Luiz, Chambers – Xhaka, Partey – Saka, Odegaard, Pepe – Aubameyang.
Tottenham (4-2-3-1):
Lloris – Reguillon, Alderweireld, Sanchez, Aurier – Ndombele, Hojbjerg – Heung-Min Son, Moura, Bale – Kane.

Absenti.

  • Arsenal: Nu este cazul.
  • Tottenham: Lo Celso, accidentat.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a avut loc in turul campionatului si s-a terminat cu victoria lui Tottenham cu scorul de 2-0.

Ponturi pariuri Arsenal – Tottenham – K-boom.

In aceasta etapa vom avea parte de un derby londonez intre 2 echipe care se afla intr-o crestere de forma, acestea luptandu-se si pe plan european, in Europa League. Voi miza pe un pariu pe goluri, marca Superbet, in care trebuie sa marcheze ambele echipe sau sa avem parte de minim 3 goluri in meci. De asemenea va puteti alege din diversitatea de ponturi pariuri pentru azi date de colegii mei pentru a face un bilet pe aceasta zi.

In ultimele 4 partide jucate de echipa gazda, am avut parte atat de goluri in ambele porti, cat si de peste 2.5 goluri. De asemenea Tottenham in 4 din precedentele 5 deplasari avute a inverzit destul de usor acest pronostic. 5 din ultimele 7 intalniri directe jucate cu Arsenal in calitate de echipa gazda, au avut ca deznodamant rezultate cu goluri marcate de ambele parti sau cel putin 3 goluri in meci.

Pronostic Arsenal – Tottenham: GG sau 3+ – 1.50.