AS Roma – Manchester United ponturi pariuri 06.05.2021

roma manchester united ponturi pariuri

Stadio Olimpico din Roma va gazdui joi seara de la ora 22:00, partida dintre AS Roma si Manchester United, meci ce va conta pentru mansa retur din semifinalele Europa League. Te invit sa citesti articolul pentru a afla detalii si date statistice despre acest duel!

roma manchester united ponturi pariuri

Acest duel va putea fi urmarit in transmisiune directa pe Digi Sport 3, Look Sport si Telekom Sport. K-boom v-a pregatit un pronostic combinat, cu cota de 1.70, pe care il va juca la Betano si il puteti gasi printre ponturi Europa League.

AS Roma.

Trece printr-o forma foarte slaba ajungand la 6 meciuri consecutive fara victorie, cu 2 rezultate de egalitate si restul infrangeri. Daca o tine in acest ritm are sanse mari sa piarda si locul de cupa europeana pe care il ocupa, Sassuolo aflandu-se la doar 2 puncte distanta de aceasta.

In sferturile de finala ale Europa League a reusit sa treaca cu emotii de Ajax, diferenta dintre cele doua fiind doar un gol. Pe teren propriu are doar 2 infrangeri in precedentele 10 meciuri de acest gen, cele cu AC Milan si cu Napoli.

Locul 1 in clasamentul marcatorilor din Europa League este ocupat de spaniolul Borja Mayoral, care a reusit sa inscrie de 7 ori pana acum.

Manchester United.

Spre deosebire de adversara din aceasta seara, englezii se pot lauda cu 7 meciuri la rand fara infrangere, cu 6 victorii si un singur rezultat de egalitate. In acest moment ocupa pozitia secunda in clasamentul Premier League Anglia, dar are un meci in minus, meci amanat din cauza unor incidente create de suporteri, motiv pentru care exista sanse mari sa primeasca si sanctiuni.

Au defilat pana acum in Europa League, eliminand pe Real Sociedad, Milan si Granada, fara sa piarda vreo partida. Dupa felul cum a jucat pana acum, o consider principala favorita la castigarea trofeului.

Bruno Fernandes este principalul marcator, atat in campionat, cat si in Europa League, cu 16 goluri in Anglia si 5 in competitia din aceasta seara.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Roma (3-4-2-1): Mirante; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Cristante, Villar, Bruno Peres; Pellegrini, Mkhitaryan; Dzeko.
Manchester United (4-2-3-1):
De Gea; Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw; McTominay, Matic; James, Bruno Fernandes, Pogba; Greenwood.

Absenti.

  • AS Roma: Calafiori, El Shaarawy, Kumbulla, Lopez, Pedro, Spinazzola, Veretout si Zaniolo.
  • Manchester United: Jones si Martial.

Istoric Confruntari Directe.

  • In partida din tur englezii au castigat fara drept de apel, cu scorul de 6-2.

Ponturi pariuri AS Roma – Manchester United – K-boom.

Pentru joi impreuna cu colegii mei v-am pregatit mai multe pronosticuri pe care le puteti combina pentru a va face un bilet cu o cota mai mare. Duelul acesta din mansa retur din semifinalele Europa League se anunta a fi unul foarte incrancenat, la fel cum a fost si cel din tur, care chiar daca la pauza ii avea pe romani in prim-plan, la final elevii lui Solskjaer s-au impus cu scorul de 6-2. In ciuda echilibrului care se anunta in aceasta semifinala, se pare ca Manchester United este favorita clara, prin avantajul creat in tur, si nu cred ca va forta prea tare, incercand sa se apere si sa raspunda doar prin contra-atacuri simple.

O sa merg pe un pronostic combinat in care Manchester United sa nu piarda si sa nu avem mai mult de 4 goluri in meci. Aceasta a demonstrat de fiecare data in mansa secunda din meciurile jucate in Europa League ca poate juca la rezultat si ca nu se hazardeaza sa obtina mai mult decat trebuie, toate aceste partide terminandu-se cu pontul oferit de mine

Pronostic AS Roma – Manchester United: X2 si Sub 4.5 goluri in meci – 1.70.