AS Roma – Young Boys Berna. Ponturi pariuri. 03.12.2020.

Forma David96: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici David96
Procentaj: 51%
Castigate: 26/51
Unitati: -314

Stadio Olimpico găzduiește joi de la ora 22:00 al 5-lea meci în grupe al Romei. Capitolinii primesc vizita lui Young Boys Berna. Partida va fi condusă de arbitrul croat Jovic.

Urmărește analiza celor 2 echipe și vezi dacă predicția mea din cadrul agenției de pariuri online Betano, unde am ochit o cotă de 2.27, este pe gustul tău.

roma-young boys- ponturi pariuri - 03122020

AS Roma

Trupa lui Paolo Fonseca este liderul grupei A și ar mai avea nevoie de un singur punct, pentru a trece în faza șaisprezecimilor din cadrul Europa League. Puteau fii 12, dacă romanii nu aveau parte de „accidentul” de pe teren propriu, în care au dominat autoritar partida împotriva bulgarilor de la TSKA Sofia, dar mingea nu a vrut să intre în poartă.

În Serie A, lucrurile păreau că sunt pe o pantă ascendentă pentru romani, după egalul spectaculos cu Milan (3-3), au urmat trei victorii dar se pare că totul a fost doar un foc de paie, fiindcă duminică pe San Paolo, Napoli a măcelărit formația lui Fonseca, scorul final fiind de 4-0 pentru napoletani.

Young Boys Berna

Locul 2 al grupei A din Europa League joacă pe Olimpico în speranța că nu va pleca cu mâna goală din țara vecină. După 4 meciuri în această competiție elvețienii au obținut un număr de 7 puncte distribuite astfel: 2 victorii cu TSKA Sofia și un egal din deplasarea de Cluj.

În campionatul intern, galben-negrii sunt lideri alternând victoriile cu meciurile egale. Pană acum echipa elvețiană nu a cunoscut gustul înfrângerii în actuala stagiune de campionat.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile:

AS Roma (3-4-2-1): Pau Lopez – Fazio, Cristante, Jesus – Peres, Villar del Fraille, Diawara, Calafiori – Pedro, Mkhitaryan – Dzeko.

Young Boys Berna (4-4-2): von Ballmoos – Maceiras, Camara, Zesiger, Lefort – Sulejmani, Sierro, Aebischer, Gaudino – Siebatcheu, Nsame.

Absenți:

AS Roma: Zaniolo, Smalling, Santon, Pastore, Boer

Young Boys Berna: Spielmann, Petignat, Martins, Lauper.

Istoric confruntări directe

Meciul tur încheiat cu victoria Romei (2-1), în deplasarea de la Berna, este singura partidă între cele 2 echipe.

Ponturi pariuri Roma – Young Boys. David96.

Statistica ultimelor 4 meciuri din 5 arată izbitor la ambele echipe într-un anumit domeniu. Sunt 2 echipe de moral, care dacă primesc gol și nu marchează repede au toate șansele pentru a pierde acel meci la zero.

Această tactică se poate aplica și invers, capitolinii sau galben-negrii reușesc să marcheze repede, atunci au toate șansele pentru a câștiga acel meci rămânându-le poarta intactă.

Pentru acest meci am să aleg că, una dintre echipe nu va marca în meci.

Pronostic AS Roma – Young Boys Berna: NG – COTA 2.27

Leave a Comment: