Aston Villa – Fulham ponturi pariuri 04.04.2021

aston villa fulham ponturi pariuri

In penultimul meci al zilei de duminica din Premier League dau piept Aston Villa si Fulham. Partida are loc pe Villa Park din Birmingham si incepe la ora 18:30. Am pregatit la aceasta confruntare un pronostic care are o cota de 1.68.

aston villa fulham ponturi pariuri

Aston Villa.

Este exact la mijlocul clasamentului, pe 10, iar in 28 de etape a strans 41 de puncte. Arsenal care este deasupra ei are doar unul in plus.

Atacul este pe 11 si pana acum a reusit sa marcheze de 39 de ori. Defensiva este doar sub cele ale lui Chelsea si Manchester City si asta pentru ca a incasat doar 30 de goluri, la fel ca cea a lui Tottenham.

Nu s-a impus in ultimele 5 confruntari si pe 2 dintre ele le-a pierdut, de fiecare data la zero. Acasa a castigat doar una din precedentele 5 dispute, iar in acest timp a suferit 3 infrangeri.

Fulham.

Se chinuie pentru ca este pe primul loc retrogradabil, al 18-lea asadar. In 30 de runde a acumulat 26 de puncte, cu 2 mai putine decat Newcastle care este pe 17, prima pozitie care se salveaza.

Ofensiva este a 4-a cea mai slaba din Premier League si a inscris de 23 de ori. Apararea sta mult mai bine pentru ca este pe 13 cu 38 de goluri primite si de aceea eu sunt sigur ca va propun unul dintre cele mai interesante ponturi Premier League.

Are o singura victorie in ultimele 5 partide, iar pe 3 dintre acestea le-a pierdut, asadar putem spune ca nu e intr-o forma prea buna. In deplasari este o nuca tare intrucat este neinvinsa in precedentele 9 in care a fost si pe 3 a reusit sa le castige.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Aston Villa (4-2-3-1): E. Martinez – M. Cash, Konsa, Mings, M. Targett – D. Luiz, McGinn – B. Traore, Barkley, Grealish – O. Watkins.
Fulham (4-4-2): Areola – K. Tete, J. Andersen, Adarabioyo, A. Robinson – Cordova-Reid, Lemina, H. Reed, A. Lookman – J. Maja. A. Mitrovic.

Absenti.

  • Aston Villa: Atacantul brazilia Wesley, dar si Kortney Hause sunt incerti.
  • Fulham: Tom Cairney este accidentat, iar Bobby De Cordova-Reid si Marek Rodak sunt incerti.

Istoric Confruntari Directe.

  • Recent in Premier League au mai dat piept o singura data, in turul acestui campionat.
  • Aston Villa a castigat la sfarsitul lui septembrie 2020 in deplasare, cu scorul de 3-0.
  • S-au mai intalnit de curand in 2020, in Cupa Angliei si Fulham s-a impus acasa cu 2-1.

Ponturi pariuri Aston Villa – Fulham – Releu.

Dau piept doua echipe care practica un fotbal asemanator, ambele avand ca punct forte faza defensiva. Atat Dean Smith cat si Scott Parker au organizat bine cele doua aparari, insa ofensivele scartaie si de aceea e putin probabil sa vedem un joc spectaculos.

Aston Villa a marcat o singura data in ultimele 4 confruntari, iar asta spune multe despre lipsa ei de eficacitate. Doar intr-una din precedentele 8 dispute ale ei am avut parte de mai mult de 2 reusite pe tabela, este vorba despre un 1-2 cu Leicester.

Fulham a inscris cel mult o data in ultimele 7 meciuri, asadar nici ea nu are un atac care sa impresioneze. Daca ne uitam pe cele 14 deplasari avute de ea in aceasta editie de Premier League vom observa ca doar in 3 dintre ele s-a depasit borna de 2 goluri.

Pronostic Aston Villa – Fulham & Cota: total goluri sub 2,5 – 1.68