Aston Villa – Leeds ponturi pariuri 23.10.2020

aston villa leeds ponturi pariuri

Etapa cu numarul 6 din Premier League este deschisa de duelul dintre Aston Villa si Leeds. Va reusi oare formatia gazda sa continue seria incredibila de pana acum? Eu unul va propun un pont in functie de asta, iar el are o cota de 2.37 la casa de pariuri online Fortuna.

aston villa leeds ponturi pariuri

Aston Villa.

Asa cum spuneam in introducere are un parcurs extraordinar si de aceea este pe locul al 2-lea, cu maxim de puncte dupa 4 etape parcurse. Deasupra ei e Everton, care are un punct in plus dar si un meci mai mult decat ea.

In actuala stagiune a avut 7 confruntari si a obtinut nu mai putin de 6 victorii, singurul pas gresit fiind un esec cu Stoke. Aceasta infrangere a venit acasa, insa tot acolo le-a invins pe incomoda Sheffield Utd si pe campioana in exercitiu Liverpool.

Disputa pierduta e singura dintre cele 7 in care nu a marcat, asadar ofensiva este la un nivel foarte bun. In 4 din aceste 7 intalniri nu a incasat gol, deci nici faza de aparare nu s-a lasat mai prejos.

Leeds.

S-a descurcat foarte bine tinand cont ca este nou-promovata si ocupa pozitia a 10-a, iar in 5 runde a reusit sa adune 7 puncte. Mai sunt inca 5 formatii care au tot atatea, iar fata de Liverpool care este pe ultima treapta a podiumului are doar cu 3 mai putine.

A fost implicata in 6 partide in acest sezon si are 2 victorii, 3 infrangeri si un rezultat de egalitate, asadar este destul de inconstanta. Doar in 2 deplasari a fost, pe Anfield, unde a pierdut cu 4-3 si la Sheffield Utd unde s-a impus cu 1-0.

Doar intr-unul din cele 6 dueluri avute nu a inscris, deci se bazeaza pe un atac constant. Defensiva sufera insa pentru ca in 5 dintre aceste jocuri a incasat cel putin un gol.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Aston Villa (4-3-3): E. Martinez – M. Cash, Konsa, Mings, M. Targett – D. Luiz, McGinn, Barkley – B. Traore, Watkins, Grealish.
Leeds (3-5-1-1): Meslier – Ayling, R. Koch, Struijk – H. Costa, M. Klich, S. Dallas, Shackleton, J. Harrison – Rodrigo Moreno – P. Bamford.

Absenti:

Aston Villa: Tom Heaton si Wesley Moraes sunt acccidentati. Kortney Hause este incert.
Leeds: Kalvin Phillips, Diego Llorente si Gaetano Berardi sunt accidentati. Adam Forshaw este incert.

Istoric Confruntari Directe.

Nu sunt relevante intalnirile recente pentru ca nu au mai dat piept din editia 2018-2019 de Championship. Fata de cele doua echipe de start de atunci si cele care se pare ca vor fi acum sunt diferente enorme.

Ponturi CSKA Sofia – CFR Cluj, cota 1.60 – vezi aici!

Ponturi pariuri Aston Villa – Leeds – Releu.

Asa cum probabil ati intuit inca din startul avancronicii o sa mizez pe victoria lui Aston Villa. In perioada de transferuri au fost adusi cativa jucatori buni care au crescut foarte mult nivelul echipei, iar asta s-a vazut pe gazon in acest start de sezon.

Formatia din Birmingham beneficiaza de avantajul terenului propriu, un aspect care de multe ori conteaza enorm. Moralul lui Jack Grealish si compania este excelent din moment ce au maxim de puncte dupa primele 4 etape.

Leeds a cam inceput sa-si arate limitele pentru ca cei mai multi dintre elevii lui El Loco Bielsa nu sunt obisnuiti cu ritmul din Premier League. Ei vin dupa un esec, 0-1 acasa cu Wolves, iar eu ma astept sa vedem o noua infrangere a lor.

Pronostic Aston Villa – Leeds victorie Aston Villa – cota 2.37!

Click aici pentru a paria pronosticul!