Aston Villa – Leicester ponturi pariuri 05.12.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 59%
Castigate: 10/17
Unitati: -132

Avem un duel foarte interesant pe Villa Park, acolo unde Aston Villa urmează să primească vizita vulpilor din Leicester. Partida se va desfășura începând cu ora 18:30 și va conta pentru etapa cu numărul 15 din Premier League.

Aston Villa

Se situează momentan pe locul 13, cu un total de 16 puncte acumulate și un bilanț de 5 victorii, o remiză și 8 înfrângeri. De la instalarea pe bancă a lui Steven Gerrard, echipa s-a impus în două rânduri și a suferit un eșec.

Ultima confruntare din campionat a fost în fața cetățenilor. Așa cum era de așteptat, Manchester City s-a impus în acel duel, scor 1-2. Pentru gazde a punctat Ollie Watkins, acesta fiind și golgheterul echipei, cu 4 goluri marcate.

Villa are un compartiment ofensiv destul de bun, total de 19 goluri, în timp ce zona defensivă a fost surprinsă în 23 de rânduri. Pentru jocul de astăzi, Gerrard nu îl are la dispoziție pe Bertrand Traore, în timp ce posibila titularizare a lui Danny Ings rămâne sub semn de întrebare.

Leicester

Vulpile au avut un parcurs puțin mai bun, fiind în prezent ocupanta poziției a 10-a, cu 19 puncte dobândite. În urma primelor 14 etape din Premier League, bilanțul acestora este de 5 victorii, 4 remize și 5 eșecuri.

Traversează o perioadă foarte bună, fiind neînvinși de 3 jocuri. În etapa intermediară, aceștia au făcut deplasarea pe terenul sfinților din Southampton. Cele două au terminat la egalitate, scor 2-2. Pentru vulpi au punctat Evans și Maddison.

Leicester a avut un randament foarte bun în ofensivă, total de 22 de goluri marcate. Din păcate, defensiva a fost subțire, cedând 25 de goluri până acum. Ricardo Pereira este momentan singurul indisponibil pentru acest joc.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

Aston Villa: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; Nakamba, Luiz; Buendia, McGinn, Young; Watkins

Leicester: Schmeichel; Castagne, Evans, Soyuncu, Thomas; Ndidi, Dewsbury-Hall; Perez, Maddison, Barnes; Vardy

Absenți

Aston Villa: Bertrand Traore
Leicester: Ricardo Pereira

Istoric confruntări directe

Este a 2-a dispută directă din acest an. În precedentul joc, Leicester s-a impus cu scorul de 1-2. Accesează cuvintele evidențiate pentru a afla cum poți beneficia de un cod bonus unibet.

Ponturi pariuri – Aston Villa vs Leicester – Cinculescu Andrei

Din punctul meu de vedere, vulpile din Leicester nu vor pierde acest joc, așa că am să merg pe o șansă dublă: X2. Ca o mică paranteză, vă recomand să urmăriți și rubrica pontul zilei astăzi. Îl puteți combina cu acest tips.

Revenind la pontul propus, Leicester domină la toate capitolele. Au un strike de 5 rezultate pozitive în disputele din deplasare. Vardy&Co se descurcă bine în atac, având o medie de 1,57 goluri înscrise pe partidă.

Într-adevăr, apărarea este subțire. Totuși, nu o văd pe Villa să producă un recital de goluri. În 6 din ultimele 8 confruntări directe, Leicester nu a pierdut.

Pronostic Aston Villa – Leicester & Cota: X2 – 1.60

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5