Aston Villa – Wolves ponturi pariuri 16.10.2021

aston villa wolves ponturi pariuri

Dupa periplul nationalelor in preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal, campionatele isi reiau activitatea si se reintorc la rutina de zi cu zi. Continua calculele pentru fiecare punct, astfel incat echipele sa isi asigure un loc cat mai cald in clasament. Premier League, unul dintre cele mai spectaculoase campionate din lume, propune duelul dintre Aston Villa si Wolves.

aston villa wolves ponturi pariuri

Meciul va avea loc sambata de la ora 17:00 si va fi arbitrat de M.Oliver. Voi juca acest meci la superbet, o casa de pariuri ce ofera cote frumoase pariorilor si daca te intereseaza la superbet bonus fara depunere, poti vizita articolul de aici.

Aston Villa.

Se afla fix la jumatatea clasamentului, ocupand locul 10 dupa 7 etape parcurse, cu 3 victorii, 1 egal si 3 infrangeri.

Desi a pierdut in ultima etapa in deplasarea de la Tottenham, 1-2, Aston Villa a avut un inceput bun de sezon. Inaintea acestei infrangeri legase doua victorii consecutive, 3-0 acasa cu Everton si 1-0 la Manchester United.

Acasa a jucat 3 partide si este neinvinsa. A invins-o pe Newcastle cu 2-0, a remizat cu Brentford, 1-1 si a invins-o pe Everton la scor de neprezentare.

Wolves.

Se afla in imediata apropiere a adversarilor din acest meci, pe locul 12, adunand 9 puncte, cu unul mai putin decat Aston Villa.

Pauza aceasta pentru nationale nu a venit chiar bine pentru Wolves care reusise 2 victorii consecutive, in deplasarea de la Southampton, 1-0 si acasa cu Newcastle, 2-1.

In deplasare, pe langa victorie de la Southampton, mai are inca una, la Watford, 2-0, pierzand in schimb la Leicester cu 1-0.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Aston Villa(4-4-2): Martinez – Targett, Mings, Konsa, Cash – Ghazi, Ramsey, McGinn, Buendia – Ings, Watkins.

Wolves(3-4-3): Sa – Kilman, Coady, Saiss – Semedo, Neves, Moutinho, Marcal – Traore, Jimenez, Hee-Chan.

Absenti:

Aston Villa: Trezeguet

Wolves: H.Bueno, Jonny, Y.Mosquera, P.Neto, Trincao.

Istoric Confruntari Directe.

In sezonul trecut s-au marcat goluri putine in confruntarile dintre cele doua, Aston Villa castigand in deplasare cu 1-0, in timp ce pe Villa Park a fost egal, 0-0.

Ponturi pariuri Aston Villa – Wolves – zamy_bz.

Confruntarea este una echilibrata, dupa cum o arata si locurile din clasament. Echipele se situeaza bine, in acest moment si nu par a fi candidate la retrogradare, insa este devreme sa ne exprimam in acest sens. Cert este ca cele 3 puncte ar fi utile amandurora. daca vrei informatii despre biletul zilei fotbal, poti vizita articolul de aici.

A fost destul de greu sa gasesc un pronostic potrivit pentru acest meci. Aston Villa este neinvinsa acasa, insa Wolves a jucat foarte bine in deplasare. Statisticile ne arata doua echipe omogene, insa nu cu foarte multe faze de poarta. De aceea nu cred ca se va suta prea mult in acest meci pe spatiul portii.

Pronostic Aston Villa – Wolvessub 9.5 suturi pe poarta – 1.47!