Caută
Close this search box.

Astra – Botosani ponturi pariuri 18.03.2021

Astra Botosani Ponturi Pariuri

Etapa a 27-a din Liga 1 programeaza joi dupa amiaza duelul dintre Astra Giurgiu si FC Botosani. Confruntarea are loc pe Stadionul Marin Anastasovici si va incepe de la ora 17:00.

astra - botosani ponturi pariuri

Pentru acest final de saptamana avem pe site cateva pronosticuri din Liga 1 foarte bune. Nu le rata!

Astra.

E intr-o forma excelenta si dintr-o echipa de subsol s-a transformat intr-una cu pretentii de play-off. In ultimele cinci meciuri de campionat a pus mana pe 13 din cele 15 puncte puse in joc. Ocupa locul opt in clasament, la doar doua puncte de play-off.

O vad cu sanse destul de bune la un top 6. Dupa acest meci are doua adversare destul de accesibile, UTA si Gaz Metan Medias fiind doua echipe mai slab pozitionate. Ii va fi insa greu in meciul cu moldovenii, care sunt contracandidati la play-off.

A reusit sa castige ultimele doua meciuri de acasa, disputate in fata lui Dinamo si Hermannstadt. Inainte de aceste doua confruntari a avut prestatii sterse la Giurgiu si nu le-a invins decat pe Poli Iasi si Gaz Metan.

Botosani.

Ocupa locul 6 si se afla la egalitate de puncte cu echipa de pe 5. A fost aproape sigura de un loc in play-off, asta pana sa vina o serie de trei esecuri consecutive. A intalnit insa adversare dificile, pe FCSB, Craiova si Sepsi.

E o echipa care se simte bine si in deplasare, acolo unde a pierdut doar doua din precedentele sapte partide disputate. Practica un fotbal destul de frumos si are deja 36 de reusite stagionale.

Faptul ca e foarte inconstanta n-o ajuta deloc in vederea indeplinirii obiectivului de a ajunge in play-off. Pana sa ajunga la esecurile din ultimele etape a avut prestatii foarte bune in 2021 si a castigat deja sase meciuri de Liga 1.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Astra (4-3-3): Lazar – David Bruno, Graovac, Sousa, Raspopovic – Canadjidja, Boe-Kane, Pahontu – Radut, Krpic, Merloi.

Botosani (4-2-3-1): Hankic – Braun, Chindris, Seroni, Tiganasu – Rodriguez, Papa –-Al Mawas, Ongenda, Tircoveanu – Croitoru.

Absenti.

  • Astra: -.
  • Botosani: -.

Istoric Confruntari Directe.

  • Meciul tur s-a incheiat cu scorul de 1-1.
  • Sapte din precedentele noua partide au fost de GG.

Ponturi pariuri Astra – Botosani – DBook.

Se intalnesc doua echipe care isi doresc mult victoria avand in vedere ca lupta la play-off a devenit foarte stransa. Ambele grupari au practicat un fotbal bun in 2021 si dispun de doua ofensive foarte bune, care sunt printre cele mai bune din Liga 1.

In ultimii ani Astra si Botosani ne-au oferit meciuri directe spectaculoase, astfel ca nu degeaba sapte din ultimele noua au fost de GG. Giurgiuvenii ataca acest duel intr-o forma foarte buna, insa ma astept sa vedem o zvacnire de orgoliu si din partea Botosaniului.

Am ales piata de ponturi pe goluri la acest duel. Voi miza pe minim trei reusite, iar partea buna e aceea ca in cazul in care se vor inscrie doua, miza va fi returnata.

Pronostic Astra – Botosani Peste 2 goluri – 1.66!