Astra – CFR Cluj ponturi pariuri 18.09.2020

Astra - CFR Cluj ponturi pariuri 18.09.2020

Derby-ul rundei 4 din Liga 1, ne va pune fata in fata pe Astra si pe CFR Cluj, doua echipe care au cochetat cu Play-Off-ul in ultimele sezoane. Ce credeti cei doi antrenori ne vor pregati un meci spectaculos si cu goluri multe!?

Astra - CFR Cluj ponturi pariuri 18.09.2020

In partida de vineri seara de la ora 21.00 se vor intalni locul 3 si campioana sezonului proaspat incheiat, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. Meciul va putea fi urmarit in transmisiune directa pe Digi Sport 1, Look Plus si Telekom Sport si va fi condus de la centru de R. Petrescu.

Astra.

Nu are chiar inceputul visat, reusind sa obtina un singur punct in cele 3 partide disputate in Liga 1, motiv pentru care in acest moment ocupa penultima pozitie in clasament. A reusit sa marcheze doar 2 goluri, in schimb a primit 7. Singurele goluri marcate in acest debut de sezon au fost cele din etapa trecuta cand a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Sepsi.

In sezonul precedent a terminat pe ultima pozitie de pe podium, inaintea lui Botosani, FCSB si a lui Gaz Metan, cu 33 de puncte acumulate.

Denis Alibec a fost cel mai bun marcator al echipei in Play-Off cu 4 goluri reusite, ocupand pozitia 3 in topul golgeterilor.

Astra - CFR Cluj statistici

CFR Cluj.

Campioana en-titre in Liga 1, este neinvinsa in cele 3 runde jucate obtinand doua victorii in fata lui Academica si a lui Hermannstadt, si un rezultat de egalitate cu Sepsi, ocupand locul 4 in clasament. A reusit sa marcheze 3 goluri pana acum si sa primeasca unul singur.

A reusit sa castige titlul in sezonul precedent de Liga 1, dupa ce in ultima partida a reusit sa castige impotriva adversarei directe U Craiova, chiar pe terenul acesteia, cu scorul de 3-1.

Golgeterul Play-Off-ului sezonului trecut a fost Ciprian Deac, cu 7 goluri reusite, acesta reusind si 4 pase de gol.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Astra (4-3-3): Lazar – D. Bruno, Graovac, C. Dima, Radunovic – T. Seto, Crepulja, R. Moise – Merloi, Alibec, Radut.

CFR Cluj (4-3-3): Balgradean – Susic, P. Vinicius, Burca, Camora – Itu, Bordeianu, Djokovic – Costache, Debeljuh, Omrani.

Vezi toate cotele pentru Astra – CFR Cluj!

Absenti.

  • Astra: Gheorghe si Budescu.
  • CFR Cluj:  Deac si Chipciu.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat tot pe acest teren, si s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Ponturi pariuri Astra – CFR Cluj  – K-boom.

O partida la care bookmakerii dau sanse mici sa se marcheze multe goluri, dar noi trecem peste acest lucru si alegem un pronostic pe faptul ca ambele echipe vor marca minim un gol si vor fi peste 2.5 goluri in meci. In ultima etapa jucata de Astra impotriva celor de la Sepsi, au reusit ambele echipe sa marcheze cate doua goluri. De asemenea in prima runda clujenii au castigat in meciul cu Academica cu scorul de 2-1. Au ajuns la 5 meciuri directe consecutive jucate pe acest teren in care s-au marcat goluri in ambele porti si minim 3 goluri pe meci. De asemenea majoritatea meciurilor directe au fost unele destul de echilibrate.

Pronostic Astra – CFR Cluj: Ambele echipe inscriu si peste 2.5 goluri- 2.45