ASU Poli Timisoara – CS Mioveni ponturi pariuri 17.05.2021

asu poli timisoara mioveni ponturi pariuri

In penultima runda a play-off-ului Ligii a 2-a Romania, ASU Poli Timisoara va juca pe propriul teren in compania celor de la CS Mioveni. Confruntarea intre cele doua formatii va avea loc luni, cu incepere de la ora 18:30. Vezi mai jos pronosticul pe care am mizat la aceasta disputa!

asu poli timisoara mioveni ponturi pariuri

ASU Poli Timisoara.

Dupa succesele impresionante obtinute cu Dunarea Calarasi (2-1) si cu U Craiova 1948 (tot 2-1), in runda precedenta a „calcat” stramb si a pierdut in fata ocupantei locului secund, Rapid Bucuresti (scor final: 1-0).

Inainte de startul acestei etape se afla pe pozitia a 5-a cu 39 de puncte, la 4 puncte distanta de echipa clasata pe ultimul loc de baraj. Este formatia cu cele mai multe infrangeri suferite in acest play-off (5).

Cristian Bocsan a vazut 2 cartonase galbene, respectiv rosu, in confruntarea de la Rapid si va fi suspendat pentru aceasta partida.

CS Mioveni.

Nu a reusit sa obtina vreun succes in ultimele 4 runde. Precedentele 2 jocuri le-a incheiat la egalitate: 2-2 la Miercurea Ciuc si 1-1 in runda precedenta cu Dunarea Calarasi.

Inainte de startul acestei penultime runde se afla pe pozitia a 3-a cu 44 de puncte, cu 5 puncte mai putin decat formatia clasata pe ultima pozitie care duce direct in Liga 1. In cazul in care nu va pierde acest joc, va avea asigurat cel putin locul de baraj.

S-a marcat mult in ultimele partide pe care le-a disputat; in precedentele 6 meciuri de campionat jucate s-au inscris minimum 2 goluri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

ASU Poli Timisoara (4-4-2): Paduraru – Jurj, Mera, Scutaru, Pamfile – Radu, Codrea, Coada, Ivanovici – Axente, Munteanu.

CS Mioveni (4-2-3-1): Popescu – Radescu, Garutti, Iacob, Serbanica – Toma, Veres – Cosereanu, Blanaru, Coman – Rusu.

Absenti.

  • ASU Poli Timisoara: Bocsan.
  • CS Mioveni: nu sunt anuntate absente notabile fata de jocul precedent.

Istoric Confruntari Directe.

  • In ultimele 5 intalniri directe, ASU Poli Timisoara s-a impus o data, CS Mioveni de 3 ori, iar o partida s-a incheiat la egalitate.
  • In jocul din turul play-off-ului, Mioveniul s-a impus categoric: 4-0.

Ponturi pariuri ASU Poli Timisoara – CS Mioveni – ionel_iulian94.

La ponturi pariuri Liga 2 de luni recomand un pariu pe asiatice in confruntarea ASU Poli Timisoara – CS Mioveni.

Mai exact, pariul zilei la meciul de la Timisoara este Total Goluri Asiatice Peste 2, la o cota de 1.88 oferita de 888Sport (in cazul in care se marcheaza doar 2 goluri, se returneaza suma pariata).

Formatia gazda este obligata sa joace la victorie, ceea ce cu siguranta va duce la un meci deschis, cu multe ocazii de poarta si implicit cu multe reusite.

Ultimele 6 meciuri jucate de CS Mioveni s-au incheiat cu cel putin 2 goluri inscrise.

Pronostic ASU Poli Timisoara – CS Mioveni & Cota: Total asiatice peste 2 goluri – 1.88