Atalanta – Empoli ponturi pariuri 21.05.2022

atalanta empoli ponturi pariuri

Gewiss Stadium din Bergamo va gazdui sambata seara de la ora 21.45 un meci extrem de important pe acest final de sezon din Serie A. Atalanta va primi vizita lui Empoli in ultima runda a campionatului italian, iar gazdele doar cu o victorie pot spera la o cupa europeana.

atalanta empoli ponturi pariuri

Atalanta

Se afla la finalul unui sezon foarte greu in care a avut un parcurs excelent in cupele europene, ajungand pana in sferturile de finala Europa League de unde a fost eliminata de Leipzig.

In campionat insa tremura serios pentru Top 7, este pe locul 8 cu 59 de puncte la egalitate cu urmatoarea clasata Fiorentina si unul in spatele Romei, pontul zilei poate include un pronostic pe victoria sa.

Vine dupa un esec 2-0 pe San Siro cu AC Milan, un meci in care diavolul milanez a controlat mare parte infruntarea.

Formatia pregatita de Gian Piero Gasperini a castigat ultimul joc in Serie A pe Gewis Stadium in 28 februarie, 4-0 cu Sampdoria, de atunci au urmat 3 remize si doua infrangeri in Serie A.

Empoli

Gratie unui tur exceptional de campionat se poate relaxa pe acest final de sezon, are 38 de puncte inaintea ultimei etape din Serie A, cu 9 peste prima formatie aflata sub linia rosie.

Lagunarii au adunat in retur doar 11 puncte, mai slab sta doar Venezia ultima clasata cu 9, din 12 decembrie de cand a castigat cu Napoli in deplasare a mai inregistrat un singur succes: tot cu Napoli dar pe terenul propriu.

Vine dupa 4 infrangeri consecutive in deplasare, iar in ultimele doua a incasat de fiecare data cate 4 goluri, de la Inter, respectiv Udinese.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Atalanta: Musso – Djimsiti, Demiral, Palomino – Hateboer, De Roon, Freuler, Zappacosta – Koopmeiners – Muriel, Zapata. 

Empoli: Vicario – Stojanovic, Viti, Luperto, Parisi – Zurkowski, Asslani, Bandinelli – Bajrami – Cutrone, Pinamonti. 

Vezi aici toate cotele pentru Atalanta – Empoli!

Absenti.

Atalanta: Giuseppe Pezzella, Rafael Toloi, Bryan Cabezes – accidentati; Josip Ilicic – incert; Roman Malinovskyi – suspendat.

Empoli: Riccardo Marchizza, Lorenzo Tonelli, Nicolas Haas, Frederico di Francesco – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Empoli a revenit sezonul actual in Serie A dupa o pauza de doi ani, meciul tur fiind castigat de Atalanta, scor 4-1.

Din 2015 si pana in prezent sunt consemnate 4 infruntari directe intre Atalanta si Empoli pe Gewiss Stadium, gazdele au castigat un joc, iar alte 3 s-au terminat la egalitate.

Ponturi pariuri Atalanta – Empoli >>> Lily84.

Atalanta nu are tocmai un sezon reusit, cel mai slab cu Gian Piero Gasperini la timona, in precedentele 5 s-a calificat fara emotii in cupele europene.

De aceasta data La Dea va infrunta o adversara resemnata cu gandul deja la stagiunea viitoare, Empoli are un singur succes anul acesta in toate competitiile.

Gazdele au de partea lor motivatia, iar acest aspect va conta enorm intr-un joc de sfarsit de sezon, ma astept sa se impuna fara mari emotii, poti paria la Winbet pe victoria Atalantei.

Pronostic Atalanta – Empoli: >> cota 2.63 (opens in a new tab)” rel=”noreferrer noopener nofollow” class=”ek-link”>1