Atalanta – Sampdoria ponturi pariuri 08.07.2020

Atalanta isi continua marsul triumfal spre locul 3 din Serie A, obiectiv ce pare foarte aproape dupe esecul lui Inter cu Bologna. Urmatorul adversar al elevilor lui Gian Piero Gasperini va fi Sampdoria, una dintre echipele ce produc spectacol in acest sezon de Serie A.

Atalanta Sampdoria ponturi pariuri 08 07 2020

Intalnirea se va desfasura miercuri seara de la ora 22.45 pe Stadio Atleti Azzurri d'Italia din Bergamo, iar in Romania poate fi urmarita pe Digi Sport 4, Look Sport si Telekom Sport.

Atalanta.

Este pe locul 4 in Serie A dupa 30 de etape cu 63 de puncte, unul in minus fata de Inter echipa aflata pe pozitia a 3-a si 5 fata de Lazio Roma, a doua clasata. Fara indoiala este cea mai in forma echipa a campionatului italian,  in ultimele 10 etape a castigat 28 de puncte din cele 30 puse in joc, avand o medie de peste 3 goluri marcate pe meci jucat in acest interval.

De asemenea are cel mai eficient atac din Serie marcand numai putin de 83 de goluri, cu 20 mai multe fata de liderul Juventus. S-au remarcat la acest capitol Josip Ilicic cu 15 reusite, Duvan Zapata 14 si Luis Muriel cu 16.

Sampdoria.

A castigat ultimele doua partide din Serie A cu Spal si Lecce, echipe aflate pe locuri retrogradabile, insa gratie acestor rezultate s-a departat la 7 lungimi de zona rosie a clasamentului. Ce trebuie remarcat este apetitul sau ofensiv, a marcat cel putin un gol in ultimele 9 intalniri chiar daca a avut adversari precum Napoli, Roma, Torino Inter.

Pe faza de atac s-au remarcat Fabio Quagliarella cu 9 goluri si Manolo Gabbiadini cu 8. Claudio Ranieri este de asteptat sa inceapa si acest meci cu aceiasi formula precum impotriva lui Spal, nu are absente importante.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Atalanta (3-4-3): Gollini – Toloi, Caldara, Djimsiti – Hateboer, Roon, Pasalic, Gosens – Gomez, Zapata, Malinovskiy.

Sampdoria(4-4-2): Audero – Bereszynski, Yoshida, Colley, Murru – Depaoli, Vieira, Ekdal, Linetty – Gabbiadini, Bonazzoli.

Vezi toate cotele pentru Atalanta – Sampdoria!

Absenti.

  • Atalanta: Jose Palomino, Etrit Berisha – accidentati.
  • Sampdoria: Alex Ferrari, Lorenzo Tonelli

Istoric Confruntari Directe.

  • Partida tur s-a terminat la egalitate, scor 0-0, insa trebuie amintit faptul ca Sampdoria s-a impus in precedentele doua vizite de pe Stadio Atleti Azzurri d'Italia din Bergamo.

Ponturi Serie A: Bologna – Sassuolo: cota 1.55!

Ponturi pariuri Atalanta – Sampdoria – Lily84.

Va fi un meci interesant, Atalanta este intr-o forma foarte buna, inscrie destul de mult pentru o echipa italiana, insa Sampdoria se dovedeste a fi o nuca tare pentru Gian Piero Gasperini si elevii sai atunci cand evolueaza acasa.

Totusi mizez pe un succes al gazdelor, in principal datorita atacului extrem de eficient, 83 de goluri marcate in 30 de partide este cu adevarat o performanta fantastica in orice campionat.

Sampdoria chiar daca a marcat a pierdut totusi 3 din ultimele 5 deplasari, avand adversare gen Lazio, Inter sau Roma, aceste rezultate demonstreaza ca inca nu poate face fata unor formatii de top din Serie A.

Pronostic Atalanta – Sampdoria: victorie Atalanta & peste 2.5 goluri – 1.75