Atalanta – Spezia ponturi pariuri 12.03.2021

Atalanta Spezia Ponturi Pariuri

Gewiss Stadium din Bergamo va gazdui vineri seara de la ora 21:45, partida dintre Atalanta si Spezia, doua echipe cu pretentii diferite in acest sezon. Te invit sa citesti articolul pentru a afla detalii si date statistice despre acest duel!

Atalanta Spezia Ponturi Pariuri

K-boom v-a pregatit un pronostic pe goluri cu cota de 1.60, pe care il va juca la Betano. Acest pont il puteti gasi si printre pronosticurile din Italia Serie A.

Atalanta.

Vine dupa 3 puncte pierdute in deplasarea de la Inter, cu scorul de 1-0, in ciuda faptului ca aceasta a jucat un fotbal frumos si in multe momente ale meciului a inclinat balanta meciului pentru ea, dar nu a reusit sa si concretizeze vreo faza in gol. Se afla pe locul 5 in campionat, cu 49 de puncte acumulate in cele 26 etape jucate si cu un golaveraj foarte bun, cu 60 goluri marcate si 33 incasate.

Pe teren propriu a jucat de 13 ori si a obtinut 7 victorii, 3 rezultate de egalitate si tot atatea infrangeri.

Cel mai bun jucator ofensiv al acesteia este Luis Muriel, cu 15 goluri marcate si 6 pase de gol oferite.

Spezia.

Pare a fi in scadere de forma dupa ce a ajuns la 4 meciuri consecutive fara victorie cu 2 infrangeri si 2 rezultate de egalitate. In acest moment ocupa locul 15 cu 26 de puncte acumulate in cele 26 runde parcurse.

Ultima victorie a fost cea de pe teren propriu cu Milan, cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de catre Giulio Maggiore si Simone Bastoni. In deplasare a reusit sa castige doar de 4 ori pana acum.

Singurul jucator adus in aceasta perioada de transferuri din iarna, a fost Riccardo Saponara sub forma de imprumut de la Fiorentina.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Atalanta (3-4-2-1): Sportiello – Djimsiti, Romero, Toloi – Gosens, Freuler, De Roon, Maehle – Pessina, Malinovsky – Zapata.
Spezia (4-3-3): Zoet – Ferrer, Ismajli, Terzi, Bastoni – Leo Sena, Ricci, Estevez – Gyasi, Nzola, Verde.

Absenti.

  • Atalanta: Hateboer.
  • Spezia: Provedel, Rafael si Saponara.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat in turul campionatului la Spezia si s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Ponturi pariuri Atalanta – Spezia – K-boom.

Pentru vineri impreuna cu colegii mei v-am pregatit mai multe pronosticuri pe care le puteti combina pentru a va face un bilet cu o cota mai mare. Duelul acesta din Italia intre cele doua echipe care au obiective diferite in acest sezon, se anunta a fi unul interesant cu multe faze de poarta , care sper sa se concretizeze cu minim 3 goluri. Ca si in sezonul precedent Atalanta este una din echipele cu cel mai bun atac.

Atat Atalanta cat si Spezia, au o medie de peste 3 goluri in cele 26 de etape disputate pana acum. In 6 din ultimele 7 partide jucate de cei din Bergamo pe acest teren, s-au marcat peste 2.5 goluri. De asemenea echipa oaspete are 6 meciuri consecutvie jucate in deplasare in care golurile nu au lipsit, marcandu-se de fiecare data cel putin 3.

Pronostic Atalanta – Spezia: Peste 2.5 goluri in meci – 1.60.