Athletic Bilbao – Granada ponturi pariuri 26.11.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 53%
Castigate: 10/19
Unitati: -307

Avem un duel foarte interesant pe Estadio San Mamés, acolo unde Athletic Bilbao urmează să primească vizita celor de la Granada. Disputa va conta pentru etapa cu numărul 15 din La Liga. Ora de start a evenimentului este 22:00.

bilbao granada ponturi pariuri

Athletic Bilbao

„Los Leones” au avut un parcurs decent până acum, fiind ocupanta poziției a 8-a, cu 19 puncte acumulate și bilanț de 4 victorii, 7 remize și două eșecuri. Forma de moment nu este tocmai bună, aceștia obținând doar 3 puncte din ultimele 4 jocuri.

Ultima confruntare a fost în fața celor de la Levante. În ciuda celor 22 de ocazii de gol, tabela de marcaj a rămas neschimbată. Linia ofensivă a fost destul de subțire, având doar 11 goluri marcate până acum.

Au în schimb cea mai bună apărare din ligă, doar 8 goluri cedate. Yuri Berchiche, Asier Villalibre și Dani Vivian nu sunt disponibili pentru disputa din această seară.

Granada

Alb-roșii nu au avut un start de sezon tocmai bun. Se situează în prezent pe locul 17, cu 11 puncte obținute. În cazul în care vor ieși învinși din disputa cu Bilbao, aceștia vor cădea pe un loc de retrogradare.

Nici ei nu s-au descurcat prea bine în atac, având doar 12 goluri marcate până acum. Din păcate, nici zona de apărare nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, permițând în medie 1,53 goluri pe partidă.

Granada a pierdut ultimele două jocuri din campionat, scor 2-0 cu Espanyol și 1-4 cu Real Madrid. Pentru jocul de astăzi, pe lista jucătorilor indisponibili se regăsesc Domingos Duarte, Luis Milla și Monchu.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

Athletic Bilbao: Simon; Balenziaga, I Martinez, Yeray, Lekue; Berenguer, D Garcia, Vencedor, Muniain; Williams, R Garcia

Granada: Maximiano; Quini, Torrente, Sanchez, Neva; Suarez, Gonalons, Eteki, Puertas; Soro, Molina

Absenți

Athletic Bilbao: Yuri Berchiche, Asier Villalibre, Dani Vivian
Granada: Domingos Duarte, Luis Milla, Monchu

Istoric confruntări directe

În ultimele două sezoane, cele două formații s-au întâlnit în 6 rânduri. Ambele au reușit să se impună în câte 3 dintre dispute. Vă recomand să urmăriți și celelalte pronosticuri Spania.

Ponturi pariuri – Athletic Bilbao vs Granada – Cinculescu Andrei

La acestă confruntare am ales să investesc într-un mic combo: 1X&Sub 3,5 goluri. Am extras pronosticul de la Winbet. Accesează cuvintele evidențiate pentru a afla cum poți obține un cod bonus winbet.

Din punctul meu de vedere, avem șanse destul de mari să asistăm la o dispută cu puține reușite. Cum am menționat și puțin mai sus, cele două formații s-au descurcat destul de slab în ofensivă, având o medie de sub un gol marcat de fiecare.

Va fi foarte greu pentru Granada să desfacă apărarea leilor. Bilbao are cea mai bună apărare din ligă, total de doar 8 goluri permise. În 11 dintre cele 13 jocuri susținute de gazde, combo-ul specificat a fost câștigător.

Pronostic Athletic Bilbao – Granada & Cota: 1X&Sub 3,5 goluri – 1.50

Leave a Comment: