Atletico Madrid – Betis ponturi pariuri 11.07.2020

Atletico Madrid - Betis ponturi pariuri

Wanda Metropolitano va gazdui duelul dintre Atletico Madrid si Betis, un meci cu miza importanta pentru elevii lui Simeone. Va recomand sa cititi in continuare acest articol pentru a afla mai multe detalii despre cele doua echipe si pronosticul oferit K-boom!

Atletico Madrid - Betis ponturi pariuri

Meciul dintre cele doua echipe cu parcursuri diferite in acest sezon de La Liga, va avea loc sambata seara de la ora 23.00, la Madrid si va fi arbitrat de la centru de catre Jose Gonzalez. De asemenea acesta poate fi urmarit in transmisiune directa pe Digi Sport 2, Look Sport si Telekom Sport.

Atletico Madrid.

Nu are cel mai bun sezon posibil, dar totusi ocupa locul 3, cu 63 de puncte, la egalitate cu Sevilla fapt ce o obliga sa castige aceasta partida pentru a ramane in cursa pentru ultima pozitie pe podium. A reusit sa marcheze 47 de goluri si in schimb are a doua cea mai buna defensiva cu doar 26 de goluri primite.

A ajuns la 15 partide consecutive fara infrangere, ultima echipa care a reusit sa castige in fata ei fiind galacticii lui Zidane, cu scorul de 1-0. In cele 17 meciuri jucate pe teren propriu a castigat de 11 ori, a obtinut un rezultat de egalitate si a fost invinsa o singura data.

Alvaro Morata este cel mai bun marcator al echipei, reusind sa inscrie de 12 ori.

Atletico Madrid - Betis statistici

Betis.

Faptul ca a reusit sa se salveze de la retrogradare cu 3 runde inainte de final, ii permite sa se relaxeze putin si sa trateze acest meci cu dezinvoltura. Ocupa locul 13 cu 41 de puncte si are un golaveraj negativ 47 de reusite si 55 de goluri primite.

In precedentele 5 meciuri a reusit 2 victorii, una in runda precedenta cu scorul de 3-0 impotriva lui Osasuna si impotriva lui Espanyol cu scorul de 1-0. Are 10 meciuri consecutive jucate in deplasare in care nu a reusit sa castige cele 3 puncte.

Cel mai bun marcator al echipei este Loren cu 9 reusite. De asemenea cei mai indisciplinati jucatori ai echipei sunt Feddal cu 8 cartonase galbene si 2 rosii, si Emerson cu 10 cartonase galbene.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Atletico Madrid (4-3-2-1): Oblak – Arias, Savic, Monteiro, Lodi – Saul, Partey – Correa, Llorente, Koke – Morata.

Betis (4-2-3-1): Martin – Moreno, Bartra, Mandi, Aparecido – Carvalho, Rodriguez – Pedraza, Canales, Fekir – Iglesias.

Vezi toate cotele pentru Atletico Madrid – Betis!

Absenti.

  • Atletico Madrid: Hermoso, Felix si Vrsaljko.
  • Betis: Nu este cazul.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a disputat in turul campionatului si a fost castigata de Atletico Madrid cu scorul de 2-1.

Pontul la partida Osasuna – Celta Vigo are cota 2.40 – vezi aici!

Ponturi pariuri Atletico Madrid – Betis  – K-boom.

Avem parte de un duel intre o echipa care joaca la turatie maxima si oaspetii pentru care acest final este aproape fara miza. Nu cred ca Betis va reusi sa ii impiedice pe alb-rosii sa obtina cele 3 puncte si de asemenea nici goluri prea multe nu vom vedea, motiv pentru care am ales ca pronostic combinat victorie Atletico Madrid si sub 4.5 goluri. In precedentele 10 meciuri directe jucate cu Atletico Madrid ca gazda, Betis a reusit o singura data sa castige si doar de 2 ori s-au marcat peste 4.5 goluri. De asemenea in ultimele 10 meciuri jucate de elevii lui Simeone pe teren propriu nu s-au marcat peste 4.5 goluri.

Pronostic Atletico Madrid – Betis: 1 si Sub 4.5 goluri – 1.67