Atletico Madrid – Betis ponturi pariuri 24.10.2020

Atletico Madrid - Betis ponturi pariuri

Atletico Madrid si Betis Sevilla se vor infrunta in runda a 7-a din LaLiga, partida urmand a avea loc sambata seara de la ora 22.00 pe Wanda Metropolitano. Gazdele au cea mai buna defensiva a campionatului spaniol, cu un singur gol primit pana acum, iar atacul madrilenilor este unul care sperie orice aparare cel putin prin prisma numelor ce il compun.

Atletico Madrid - Betis ponturi pariuri 24102020

Atletico Madrid.

Diego Simeone si elevii sai au start bun de campionat cu doua victorii in fata celor de la Granada, respectiv Celta Vigo, insa nu au gasit drumul pe gol in intalnirile cu Villarreal si Huesca, ambele terminate cu un scor alb.

Defensiva este asa cum era de asteptat principala sa arma, a incasat un singur gol pana acum si acela intr-un meci castigat la un scor foarte mare, 6-1 cu Granada.

Miercuri insa a fost efectiv surclasata de Bayern Munchen in grupele Champions League, bavarezii reusind sa se impuna cu un nevrosimil 4-0.

Pe Wanda Metropolitano a pierdut un singur meci in ultimul an, 0-1 in fata Barcelonei, iar in alte trei nu a reusit sa inscrie, 0-0 cu Real Madrid, Leganes si Villarreal, in rest atacul sau si-a facut de fiecare data datoria.

Betis Sevilla.

Are 9 puncte si ocupa locul 8 in LaLiga, dar trebuie precizat ca este una dintre formatiile care au disputat 6 jocuri, fata de 4 cate are adversara sa din acest meci.

In runda precedenta Real Sociedad s-a impus chiar pe terenul sau fara mari emotii, bascii au castigat cu scorul de 3-0. A fost al 3-lea esec stagional dupa cele cu Real Madrid si Getafe.

A castigat si 3 meciuri, Valencia, respectiv Valladolid fiind invinse de andaluzi cu acelasi scor: 2-0, plus un succes pe terenul lui Alaves, 1-0.

Acestea au fost insa singurele victorii bifate in precedentele 14 deplasari, in jumatate dintre acestea nereusind cel putin sa inscrie.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Atletico (4-4-2): Oblak – Trippier, Savic, Hermoso, Lodi – Correa, Torreira, Koke, Lemar – Suarez, Felix.

Betis (4-2-3-1): Bravo – Ruibal, Bartra, Sidnei, Moreno – Rodriguez, Carvalho – Joaquin, Fekir, Tello – Sanabria.

Vezi toate cotele pentru  Atletico – Betis!

Absenti.

  • Atletico: Diego Costa, Sime Vrjsalko – accidentati; Saul Niguez, Jose Gimenez – incerti.
  • Betis: Victor Camarasa, Dani Martin – accidentati; Emerson, Andres Guardado, Juanmi – incerti.

Istoric Confruntari Directe.

  • Atletico Madrid a castigat ambele partide din sezonul precedent.
  • Echipa pregatita de Diego Simeone s-a impus in 6 din ultimele 7 meciuri directe de pe Wanda Metropolitano.

Pontul la partida Sepsi – Dinamo: cota 1.93!

Ponturi pariuri Atletico Madrid – Betis – Lily84.

Va fi un meci pe care Atletico doreste sa il castige cu orice pret ca raspuns la esecul din Champions League cu Bayern Munchen.

In plus tinand cont de faptul ca atat Real Madrid cat si Barcelona par a fi vizibil mai slabe decat in stagiunea anterioara, poate fi o buna sansa de a castiga titlul anul acesta.

Betis a pierdut 6 din ultimele 7 vizite de pe Wanda Metropolitano, nu cred ca reusi un rezultat pozitiv nici acum, andaluzii nu se descurca deloc in deplasare, in timp ce madrilenii au un singur esec acasa in ultimul an.

Pronostic Atletico Madrid – Betis: victorie Atletico Madrid- 1.62