Atletico Madrid – Granada ponturi pariuri 27.09.2020

Ponturi fotbal Atletico Madrid vs Granada 08.02.2020

Atletico Madrid o va infrunta pe Granada duminica seara de la ora 17.00 pe Wanda Metropolitano. In trupa pregatita de Diego Simeone si-ar putea face debutul Luis Suarez, astfel ar fi foarte interesant un cuplu de atac al urugayanului cu Diego Costa.

Atletico Madrid - Granada ponturi pariuri 27092020

Atletico Madrid.

Este la primul meci din acest sezon de LaLiga, primele doua fiind amanate, astfel esecul din Champions League suferit in fata lui Leipzig ramane ultima partida oficiala.

Vara aceasta s-a intarit serios in compartimentul ofensiv prin aducerea lui Luis Suarez de la Barcelona, astfel atacul echipei pregatite de Diego Simeone ar putea afisa trio-ul ofensiv: Diego Costa – Joao Felix – Luis Suarez, unul care arata teribil pe hartie.

Pe Wanda Metropolitano singura formatie care s-a impus in ultimul an a fost FC Barcelona, in rest a obtinut 10 victorii si 7 remize.

Granada.

Vine dupa o calificare in play-off-ul Europa League reusita e drept in fata celor de la Lokomotiv Tbilisi, insa indiferent de numele adversarului ramane performanta.

Echipa preagatita de Diego Martinez a disputat deja 4 meciuri oficiale reusind sa le castige pe toate 4, mai mult a primit un singur gol marcand in schimb 10.

Forma de moment este una destul de buna dat fiind faptul ca a pierdut un singur meci din cele 10 in care a evoluat, atunci insa a avut-o ca adversara pe Real Madrid.

Luis Milla si Jorge Molina sunt intre cele mai importante nume sosite vara aceasta pe Estadio Nuevo Los Carmenes.

Oaspetii sunt fara esec in ultimele 8 deplasari, interval in care au obtinut 5 victorii si 3 remize.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Atletico Madrid (4-3-1-2): Oblak – Trippier, Savic, Felipe, Lodi – Koke, Thomas Partey, Saul – Marcos Llorente – Diego Costa, Joao Felix.

Granada (4-3-3): Rui Silva – Foulquier, German, Domingos Duarte, Neva – Milla, Yangel Herrera, Montoro – Machis, Soldado, Puertas.

Vezi toate cotele pentru  Atletico Madrid – Granada!

Absenti.

  • Atletico Madrid: Jose Maria Gimenez – accidentat.
  • Granada: Jose Maria Gimenez – accidentat.

Istoric Confruntari Directe.

  • Atletico Madrid este neinvinsa in precedentele 10 partide directe disputate impotriva andaluzilor, 8 victorii si doua remize fiind rezultatele obtinute.
  • Pe Wanda Metropolitano echipa pregatita de Diego Simeone a castigat toate cele 7 meciuri directe cu Granada.

Pont Napoli – Genoa, cota 1.51!

Ponturi pariuri Atletico Madrid – Granada – Lily84.

Atletico Madrid isi va dori un debut cu victorie in LaLiga, in plus oaspetii au un meci destul de dificil joia viitoare in play-off-ul Europa League, jucatorii s-ar putea menaja.

Madrilenii au castigat toate cele 7 partide disputate pana acum cu Granada pe Wanda Metropolitano, are foarte sanse sa bifeze inca un succes.

Diego Simeone nu are probleme cu jucatori accidentati, in plus in atac are acum o solutie de lux, Luis Suarez.

Pronostic Atletico Madrid – Granada: victorie Atletico Madrid – 1.55