Atletico Madrid – Levante ponturi pariuri 20.02.2021

Pronosticuri Atletico Madrid vs Levante 28102021

O intalnire care a mai avut loc la mijlocul acestei saptamani se repeta si sambata. Cu incepere de la ora 17:15 dau piept Atletico Madrid si Levante pe Estadio Wanda Metropolitano. Ramai in articol si vezi ce pont cu cota 1.95 iti ofer la acest meci!

Pronosticuri Atletico Madrid vs Levante 20022021

Atletico Madrid.

Este liderul clasamentului, iar dupa 22 de runde a strans 55 de puncte. Are cu 6 in plus decat a 2-a clasata, rivala Real Madrid, care a disputat si un meci mai mult.

Se bazeaza pe al 2-lea cel mai eficient atac din acest campionat si a inscris de 45 de ori. Defensiva este prima si asta pentru ca a incasat doar 14 goluri.

Singurul esec in ultimele 13 jocuri a venit in Cupa la Cornella, ea obtinand in acest timp 10 victorii. Acasa vine dupa o remiza, dar inainte de asta avusese 5 victorii la rand, 3 fiind la zero. Un succes la zero al ei acum are o cota de 2.30 la Betano. Vezi ce spun pariorii despre aceasta casa de pariuri in articolul Pareri Betano.

Levante.

Situatia ei este linistita intrucat este a 11-a clasata, iar in 23 de etape a adunat 28 de puncte. Tot atatea are si Bilbao care insa sta mai bine in ceea ce priveste golaverajul, +6 fata de -1.

A marcat de 32 de ori si doar 4 trupe au o ofensiva mai eficienta decat a ei. Apararea e insa doar peste cea a altor 6 formatii si a primit 33 de goluri.

Nu s-a impus in ultimele 4 confruntari, insa doar pe una dintre ele a pierdut-o. Este neinvinsa in precedentele 6 deplasari si pe 4 le-a castigat, ce-i drept, unul dintre aceste succesuri venind dupa lovituri de departajare.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Atletico Madrid (3-5-2): Oblak – Hermoso, J. M. Gimenez, Felipe – Vrsaljko, Koke, Kondogbia, M. Llorente, Carrasco – J. Felix, L. Suarez.
Levante (4-4-2): A. Fernandez – Clerc, R. Vezo, O. Duarte, Miramon – J. de Frutos, R. Pier, Malsa, J. L. Morales – D. Gomez, R. Marti.

Absenti.

  • Atletico Madrid: Thomas Lemar, Moussa Dembele si Hector Herrera se recupereaza dupa COVID-19, iar Saul Niguez, Kieran Trippier si Stefan Savic sunt suspendati.
  • Levante: Jose Campana, Gonzalo Melero si Nikola Vukcevic sunt accidentati, iar Nemanja Radoja este incert.

Istoric Confruntari Directe.

  • Atletico este neinvinsa in ultimele 7 astfel de intalniri si pe 5 dintre ele le-a castigat.
  • Nu s-a impus miercuri la Levante, ele terminand la egalitate, scor 1-1.
  • A facut-o insa in precedentele 11 astfel de dueluri in care a fost in postura de gazda.

Ponturi pariuri Atletico Madrid – Levante – Releu.

Am mers si la mijlocul saptamanii pe spectacol si raman perseverent. Atunci a fost 1-1, asadar nu a fost departe sa se inscrie de cel putin 3 ori, mai ales ca scorul a fost stabilit inca din minutul 37. Sper sa nu mai am ghinion si de aceasta data.

Atletico Madrid evolueaza pe arena de casa si cu siguranta va tinti cele 3 puncte, deci va ataca. Cu Joao Felix titular ofensiva va avea alta dinamica. Gruparea din capitala Spaniei vine dupa 4 meciuri acasa in care au fost cate 4 reusite pe tabela de marcaj.

Daca ne uitam pe ultimele 4 deplasari ale lui Levante vom observa ca doar intr-un 1-1 la Bilbao nu a fost depasita borna de 2 goluri. La precedenta ei vizita pe Wanda Metropolitano a pierdut cu 2-1 si eu ma astept la un scenariu asemanator.

Pronostic Atletico Madrid – Levante & Cota: total goluri peste 2,5 – 1.95