Aue – Darmstadt pronosticuri 26.05.2020

Forma ionel_iulian94: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 57.1%
Castigate: 8/14
Unitati: -30

Se anunta o disputa echilibrata pe Sparkassen-Erzgebirgsstadion! VEZI in articol pontul pe care ti-l propun la Aue – Darmstadt din runda a 28-a! Cota 1.75 la agentia de pariuri sportive online PublicWin!

aue - darmstadt pronosticuri 26.05.2020 - 1

Aue.

Vine dupa remiza de la Nurnberg (1-1; pentru oaspeti a marcat Dimitrij Nazarov). Se afla in prima jumatate a clasamentului, pe pozitia a 6-a cu 38 de puncte, la 7 puncte in spatele echipei clasate pe locul care asigura calificarea la barajul pentru promovarea in Bundesliga.

Bilantul pentru cele 27 runde disputate pana acum este: 10 victorii, 8 egaluri, 9 infrangeri si un golaveraj de 38:36. Dimitrij Nazarov este principalul marcator al echipei cu 10 reusite (acesta a inscris in ultimele 2 jocuri din 2.Bundesliga).

aue - darmstadt pronosticuri 26.05.2020 - 2

Are evolutii foarte bune pe teren propriu. Din totalul de 38 de puncte, 30 au fost obtinute doar din meciurile de acasa; are o medie de peste 2 goluri inscrise/meci.

Darmstadt.

Vine dupa succesul categoric inregistrat in fata celor de la St. Pauli (4-0). Este vecina de clasament cu adversara din aceasta partida; ocupa pozitia a 5-a cu 39 de puncte. Are 9 victorii, 12 egaluri (echipa cu cele mai multe remize – la egalitate cu Sandhausen) si 6 esecuri.

In cele 27 de runde jucate pana acum a marcat 35 de goluri si a incasat 33. Principalul marcator al echipei este Serdar Dursun; atacantul german are marcate 11 goluri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Aue (3-4-1-2): Jendrusch – Gonther, Samson, Rasmussen – Strauss, Riese, Fandrich, Kempe – Nazarov – Kruger, Hochscheidt.

Darmstadt (4-2-3-1): Schuhen – Hermann, Dumic, Rapp, Holland – Schnellhardt, Palsson – Heller, Honsak, Skarke – Platte.

VEZI aici toate cotele pentru Aue – Darmstadt!

Absenti. 

  • Aue: Martin Mannel, Breitkreuz, Kalig, Majetschak.
  • Darmstadt: Mathias Wittek, Hohn.

Istoric Confruntari Directe.

  • Precedenta confruntare directa disputata pe Sparkassen-Erzgebirgsstadion s-a incheiat la egalitate si cu 4 goluri marcate (2-2).

Ponturi pariuri Aue – Darmstadt – ionel_iulian94.

La fel ca in ultima partida directa disputata la Aue, ma astept ca si in acest joc sa vedem goluri marcate, atat de o parte, cat si de cealalta. Pentru pronosticul ambele echipe marcheaza, PublicWin ofera o cota destul de atractiva: 1.75.

Gazdele au evolutii foarte bune pe teren propriu si sunt de parere ca vor reusi sa inscrie de cel putin o data, contand destul de mult si faptul ca principalul marcator al echipei este in mare forma; Nazarov a reusit sa inscrie in ambele meciuri jucate de la reluarea campionatului.

Darmstadt vine dupa un 4-0 si cu siguranta va forta marcarea a cel putin 1 gol si in acest meci, mai ales ca portarul titular al gazdelor va fi suspendat.

Pronostic Aue – Darmstadt & Cota: Ambele echipe marcheaza – 1.75

Click aici pentru a paria pronosticul!

Leave a Comment: