Augsburg – Bremen ponturi pariuri 15.05.2021

Pronosticuri Augsburg vs Bremen

WWK Arena din Augsburg va gazdui sambata dupa-amiaza de la ora 16:30, partida dintre Augsburg si Bremen, doua echipe care nu au facut un sezon foarte stralucit in Bundesliga Germania. Te invit sa citesti articolul pentru a afla detalii si date statistice despre acest duel!

Pronosticuri Augsburg vs Bremen

K-boom v-a pregatit un pronostic special pe goluri cu cota de 1.52, pe care il va juca la Betano. Acesta poate fi gasit printre pariuri Bundesliga.

Augsburg.

Vine dupa 5 meciuri la rand in care nu a reusit sa obtina vreo victorie, singurul rezultat pozitiv fiind egalul cu Bielefeld, in care nu am avut parte de goluri. Acest parcurs foarte slab a dus-o pe locul 14 aproape de zona fierbinte a retrogradarii, cu doar 33 de puncte acumulate si cu un golaveraj cu -17 de goluri.

In ultima etapa a pierdut in fata lui Stuttgart, cu scorul de 2-1, chiar daca reusise sa egaleze in minutul 59 prin Florian Niederlechner. Pe teren propriu a fost invinsa o singura data in ultimele 5 partide de acest tip.

Veteranul Andre Hahn a reusit sa inscrie de 7 ori pana acum, fiind cel mai bun marcator al echipei.

Bremen.

Ultima runda i-a adus un punct pe teren propriu in meciul impotriva lui Leverkusen, o echipa mai bine cotata, intr-un meci fara goluri marcate. Ocupa pentru moment prima pozitie deasupra liniei retrogradarii, dar se afla la egalitate de puncte cu Bielefeld, fiind obligata sa obtina puncte in aceste ultime 2 etape pana la final.

A ajuns la 8 meciuri consecutive fara victorie in Bundesliga Germania, un parcurs dezastruos care o face sa aiba emotii pana la final. In deplasare a invins-o ultima oara pe Bielefeld, echipa cu care se afla in lupta directa.

Atacul nu a fost punctul ei forte, fapt observat si in topul marcatorilor, unde nu are vreun reprezentant de seama.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Augsburg (4-3-3): Gikiewicz – Gouweleeuw, Oxford, Gummy, Framberger – Hahn, Khedira, Moravek – Vargas, Richter, Niederlechner.
Bremen (4-3-3):
Pavlenka – Selassie, VEljkovic, Augustinsson, Moisande – Eggestein, Bittencourt, Gros – Sargent, Selke, Fullkrug.

Absenti.

  • Augsburg: Civeja si Uduokhai.
  • Bremen: Dinkci, Friedl, Mbom, Plogmann, Toprak si Woltermade.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat in turul campionatului la Bremen si a fost castigata de gazde cu scorul de 2-0.

Ponturi pariuri Augsburg – Bremen – K-boom.

Pentru miercuri impreuna cu colegii mei v-am pregatit mai multe pronosticuri pe care le puteti combina pentru a va face un bilet cu o cota mai mare. Duelul acesta direct pentru ocuparea unei pozitii in prima liga din fotbalul germani, va fi cu siguranta unul foarte incrancenat, dar in acelasi timp ma astept ca golurile sa nu lipseasca. Voi miza pe un debut in forma, in care sa avem cel putin un gol marcat in prima repriza.

In 6 din ultimele 7 partide jucate de Augsburg am avut parte de peste 0.5 goluri marcate in prima parte. In 15 din precedentele 17 confruntari directe nu a lispit golul in prima parte a jocului. De asemenea e de precizat ca niciodata in istoria intalnirilor directe nu s-a inregistrat scorul de 0-0, mai degraba am avut parte de goluri multe. Ati pariat ceva pe aceasta partida? Astept pronosticul si parerile voastre in comentarii!.

Pronostic Augsburg – Bremen: Peste 0.5 goluri in prima repriza – 1.52.