Caută
Close this search box.

Augsburg – Furth ponturi pariuri 14.05.2022

augsburg furth ponturi pariuri

Bundesliga ne ofera etapa de etapa partide spectaculoase, titlul a fost acordat celor de la Bayern, iar in etapa cu numarul 34, ultima a sezonului, Augsburg, clasata pe pozitia a 14-a, va primi vizita ultimei clasate, Furth, in ultima reprezentatie a acestora pe prima scena a fotbalului german.

Partida se va disputa pe WWK Arena din Augsburg, incepand cu ora 16:30!

augsburg furth ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri Maxbet!

Augsburg

Augsburg a reusit sa isi asigure inca un sezon in Bundesliga, chiar daca are doua etape la rand in care au fost invinsi. Dupa disputarea a 33 de partide au adunat 35 de puncte, cu 37 de goluri marcate si 55 incasate. Pot sa mai cada o pozitie daca Hertha obtine un rezultat mai bun ca ei in jocul cu Dortmund.

In precedentele 3 partide de campionat au inregistrat o victorie 0-2 in deplasare cu Bochum si doua infrangeri, 1-4 acasa cu Koln si 4-0 etapa trecuta cu RB Leipzig, in deplasare.

Acasa, Augsburt a disputat 16 partide in care au adunat 22 puncte, cu 23 goluri marcate si 25 incasate, clasandu-se pe pozitia a 13-a in clasamentul jocurilor disputate pe teren propriu.

Furth

Furth isi incheie sezonul de prima liga cu un joc in deplasare, ramanand un gust amar dupa ce nu au reusit sa se mentina dupa ce au promovat chiar in vara trecuta. Dupa disputarea a 33 de partide au adunat 18 de puncte, cu 27 de goluri marcate si 80 incasate (cea mai slaba defensiva).

In precedentele 3 partide au inregistrat o infrangere 1-4 acasa cu Leverkusen, o remiza 1-1 in deplasare cu Union Berlin si o noua infrangere, 1-3 acasa cu Dortmund in etapa trecuta.

In deplasare, Furth a disputat 16 partide in care au adunat 4 puncte, cu 12 goluri marcate si 47 incasate, clasandu-se pe pozitia a 18-a in clasamentul jocurilor disputate pe teren strain.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Augsburg (3-4-3): Gikiewicz – Udokhai, Oxford, Gouweleeuw – Gunther, Dorsch, Gruezo, Caligiuri – Gregoritsch, Niederlechner, Pedersen

Furth (3-5-2): Linde – Griesbeck, Viergever, Itter – Asta, Raschl, Christiansen, Tillman, Leweling – Hrgota, Ngankam

Absenti

Augsburg: Sarenren-Bazee, Strobl.

Furth: Kehr, Meyerhofer, Nielsen

Istoric confruntari directe

Meciul tur s-a incheiat la egalitate, scor 0-0, dupa un joc dominat din punct de vedere statistic de Augsburg.

In precedentele 5 partide directe, Augsburg are 3 victorii, Furth s-a impus o singura data, iar o partida s-a incheiat la egalitate.

Augsburg – Furth ponturi pariuri – Paul0722

Augsburg are nevoie de victorie pentru a incheia sezonul intr-o maniera placuta suporterilor, deoarece va fi greu de digerat orice rezultat negativ cu ultima clasata.

Furth va invata ceva din acest sezon petrecut in prima liga si anume faptul ca pentru a rezista este nevoie de o intarire a lotului in momentul in care promovezi, iar in sezonul viitor isi doresc sa revina mai puternici in Bundesliga.

Consider ca gazdele vor reusi sa se impuna, deoarece au o motivatie destul de mare, sunt nevoiti sa castige pentru a-si multumi fanii, iar oaspetii vor incerca sa lase o ultima impresie frumoasa.

Pronostic Augsburg – Furth: 1 solist, Peste 1.5 goluri si Peste 7.5 cornere – COTA 2.15!