Augsburg – Hoffenheim ponturi pariuri 03.04.2021

augsburg - hoffenheim pronosticuri

Etapa cu numarul 27 din Bundesliga ne propune sambata dupa amiaza duelul dintre Augsburg si Hoffenheim. Cele doua formatii se vor intalni de la ora 16:30 pe WWK Arena.

augsburg - hoffenheim pronosticuri

Pentru acest meci va propun un pronostic pe goluri pe care l-am gasit la Betano. Vezi ce spun pariorii despre aceasta casa de pariuri in articolul Pareri Betano.

Augsburg.

Este clasata pe locul 13 si a adunat 29 de puncte. Inca putem spune ca se afla in lupta pentru salvarea de la retrogradare, distanta fata de locul de baraj fiind de sase puncte. In ultima perioada a avut evolutii bune si a castigat doua din precedentele patru meciuri.

Este o grupare destul de greu de anticipat. Nu este deloc constanta in joc si mai ales pe faza de atac. Abia depaseste media de un gol marcat pe intalnire, insa parca inainte de pauza internationala a inceput sa-si dea drumul la joc.

Mi-a placut foarte mult prestatia din ultimele doua meciuri de acasa. Desi a intalnit doua echipe solide, pe Leverkusen si Gladbach, a reusit sa adune patru puncte. In partida cu Borussia chiar a facut spectacol si s-a impus cu 3-1.

Hoffenheim.

Inainte de pauza internationala a facut doua meciuri foarte slabe. A fost invinsa de Stuttgart si Mainz, cea de-a doua echipa fiind proaspat iesita din zona retrogradarii. De altfel meciul cu Mainz a fost pierdut chiar pe teren propriu.

A avut in acest sezon multe batai de cap din cauza problemelor medicale. In continuare in infirmerie se afla destul de multi jucatori, fiind vorba in special de fotbalisti ce evolueaza in compartimentul defensiv.

Practica un fotbal destul de frumos si marcheaza in medie peste 1.5 goluri pe intalnire. Are totusi probleme mari in aparare si de aceea ocupa doar locul 11. A adunat cu un punct mai mult decat adversara de sambata.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Augsburg (4-2-3-1): Gikiewicz – Framberger, Gouweleeuw, Uduokhai, Gumny – Strobl, R. Khedira – Caligiuri, Benes, M. Richter – Hahn.

Hoffenheim (3-5-2): Baumann – Vogt, Grillitsch, Richards – Kaderabek, Samassekou, John, Rudy, Baumgartner – Bebou, Kramaric.

Absenti.

  • Augsburg: Civeja, Iago, Moravek, Niederlechner.
  • Hoffenheim: Bicakcic, Geiger, Hubner, Nordtveit, Stafylidis.

Istoric Confruntari Directe.

  • Precedentele cinci meciuri directe au fost de 3+.
  • Hoffenheim a castigat confruntarea tur cu 3-1.

Ponturi pariuri Augsburg – Hoffenheim – DBook.

Desi spuneam ca Augsburg nu exceleaza la jocul ofensiv, ma astept totusi ca gazdele sa inscrie macar un gol pana in minutul 70. Gazdele au aratat o forma destul de buna in ultimele etape, iar acum intalnesc o echipa care vine dupa doua prestatii slabe.

Hoffenheim are una dintre cele mai slabe defensive din Bundesliga si incaseaza in medie aproape doua goluri pe intalnire. In acest sezon Hoffe a scapat fara gol primit in deplasare doar atunci cand a jucat pe terenul lui Hertha, echipa mai slab clasata.

In continuare din lotul lui Hoffenheim lipsesc destul de multi jucatori defensivi. Acest lucru se pare ca a afectat-o mult in acest sezon si de acolo vin si numeroasele goluri incasate. Asadar, pronosticul meu e unul foarte plauzibil si consider ca e unul dintre cele mai bune ponturi la pariuri ale zilei.

Pronostic Augsburg – Hoffenheim Augsburg marcheaza pana in minutul 70 – 1.60!