Austria – Insulele Feroe ponturi pariuri 28.03.2021

Forma Releu: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Releu
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Cursa pentru calificare continua pentru Alaba si compania. Austria si Insulele Feroe se intalnesc duminica la Viena pe Ernst-Happel-Stadion si jocul va incepe la ora 21:45. Eu iti voi propune un pronostic cu o cota de 1.64 caruia ii dau sanse bune de reusita.

Austria Insulele Feroe Ponturi Pariuri

Austria.

Este pe 2 in aceasta grupa F, alaturi de Scotia cu care a terminat la egalitate in prima etapa. Pe prima pozitie este Danemarca, singura echipa care a reusit sa castige.

Are un atac extraordinar, care marcheaza pe banda rulanta. Defensiva nu e tocmai exacta din moment ce vine dupa 3 meciuri in care a primit gol.

Nu a mai pierdut de 7 jocuri si pe 5 le-a castigat, insa in precedentele 2 a terminat la egalitate. Doar Romania a invins-o in ultimele 8 confruntari de acasa, iar pe 6 din celelalte 7 le-a castigat.

Insulele Feroe.

Imparte locul al 4-lea cu Moldova, trupa cu care a remizat in runda inaugurala. Israel este singura care sta mai rau pentru ca nu a acumulat niciun punct.

Pe faza ofensiva i-a mers bine recent, ea inscriind in ultimele 6 dueluri. Apararea a scapat fara gol primit doar in 6 din precedentele 7 partide, deci putem spune ca sufera.

Vine dupa 3 rezultate de egalitate cu acelasi scor, 1-1, deci este un fel de echipa pacii, insa asta cu adversare modeste: Letonia, Malta si Moldova. Toate aceste remize au venit in deplasari, iar inainte de asta pe teren strain avusese 2 esecuri, in Danemarca si Lituania.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Austria (4-4-2): A. Schlager – S. Lainer, A. Dragovic, P. Lienhart, Alaba – C. Baumgartner, F. Grillitsch, Sabitzer, X. Schlager – Kalajdzic, Onisiwo.
Insulele Feroe (4-4-2): G. Nielsen – Rolantsson, Vatnsdal, Nattestad, V. Davidsen – A. Jonsson, H. Hansson, S. Vatnhamar, B. Hendriksson – K. Olsen, M. Olsen.

Absenti.

  • Austria: Julian Baumgartlinger si Martin Hinteregger sunt accidentati.
  • Insulele Feroe: Odmar Faero este accidentat.

Istoric Confruntari Directe.

  • Nu au mai dat piept de mult timp, din 2013, iar de atunci au intervenit multe schimbari.

Ponturi pariuri Austria – Insulele Feroe – Releu.

Pentru pariul Austria sa castige in intervalul 1-30 avem o cota de 1.64 la Maxbet. Daca vrei sa afli mai multe opinii legate de Maxbet iti propun sa vezi articolul Pareri Maxbet. Asadar, sunt de parere ca va marca rapid si va conduce inca primele minute ale acestui meci.

Formatia gazda are un lot net superior, iar asta se va vedea pe gazon. Are neaparat nevoie de victorie in lupta pentru calificare, asadar jucatorii vor intra extrem de motivati pe gazon. Are un stil de joc ofensiv, deci va pune presiune la poarta adversa inca de la inceput.

Feroe este una dintre cele mai modeste selectionate din Europa. Pana si Moldova a condus-o dupa prima jumatate de ora, asadar acest scenariu este destul de plauzibil si in confruntarea de la Viena.

Pronostic Austria – Insulele Feroe & Cota: Austria sa castige in intervalul 1-30 – 1.64

Leave a Comment: