Austria – Ungaria, 5 ponturi pariuri EURO 2016 pentru toate gusturile!

Grupa F de la Euro 2016 va fi deschisa de partida dintre Austria si Ungaria, partida ce va avea loc pe Stade Matmut-Atlantique din Bordeaux, marti 14 iunie 2016 de la ora 19:00.

Desi Austria nu s-a descurcat foarte bine in perioada de pregatire, aceasta pleaca ca favorita la victorie, cu o cota de 1.73 oferita de casa de pariuri sportive online Betfair, in fata selectionatei Ungariei care a fost invinsa doar de Germania in perioada de pregatire si care in aceasta intalnire este cotata cu 5.60 pentru victorie la Sportingbet. Nu trebuie neglijata nici eventualitatea unui rezultat de egalitate, tip de pariu pentru care primim cota 3.65 la Efortuna.

In ceea ce priveste linia golurilor, bookmakeri se asteapta la un meci cu putine reusite, iar cota pentru tipul de pariuri Sub 2.5 goluri este 1.68 la Unibet, in timp ce pentru tipul de pariu peste 2.5 goluri, primim o cota de 2.29 la casa de pariuri online Netbet.

Pronostic pariuri cu incredere foarte mare pentru partida Austria – Ungaria: Sub 3.5 goluri, cota 1.22 la Efortuna
Pont pariuri de incredere mare la meciul Austria – Ungaria: Marcheaza ambele, cota 2.35 la Netbet
Predictie pariuri cu incredere medie pentru intalnirea dintre Austria – Ungaria: Ungaria castiga sau Egal, cota 2.10 la Sportingbet
Pont cu incredere mica pentru partida Austria – Ungaria: Scor corect 1:1, cota 7.50 la Unibet
Predictie bomba pentru meciul Austria – Ungaria: Austria Pauza / Egal Final, cota 17.15, Betfair

Leave a Comment: