Caută
Close this search box.

Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 03.03.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

Ne revenim repede dupa esecul din prima zi de primavara si bifam o cota 2+ de toata frumusetea. Am avut ceva emotii la Juventus, dar pe final, batrana doamna a fost senzationala. Speram ca si astazi lucrurile sa mearga la fel de bine pentru noi si sa bifam un nou bilet castigator !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Miercuri, 3 Martie !

ban pe ban cu ion dan alexandru

FC Copenhaga – Vejle

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre FC Copenhaga si Vejle, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 19 din Danemarca: SuperLiga !

Copenhaga vine dupa doua rezultate de egalitate in care au pierdut 4 puncte foarte importante. Distanta din acest moment dintre ei si Midtjylland este de 8 puncte. Chiar daca mai este mult de jucat, iar punctele se vor injumatatii, ar fi bine ca astazi sa nu se incurce si sa castige toate cele trei puncte. Vejle este si ea in carti pentru locul 6, dar nu le dau prea mari sanse in fata unor echipe precum Odense, Sonderjyske sau Aalborg.

Cred ca si ei stiu foarte bine ca au sanse enorm de mari sa evolueze in Play Out, asa ca gandul la Play Off este departe. In mod normal Copenhaga nu ar trebui sa aiba deloc probleme cu un adversar precum Vejle, mai ales ca evolueaza pe teren propriu si cred ca isi vor obtine victoria fara probleme !

Petrolul Ploiesti – Astra Giurgiu

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu, meci ce conteaza pentru sferturile de finala din Cupa Romaniei !

Avem un duel extrem de interesant in aceasta faza a competitiei, intre doua echipe spectaculoase. Bookmakerii se asteapta si ei la un meci echilibrat, asa ca au fixat niste cote aproape egale. Astra pleaca cu un usor avantaj, fiind formatia de liga 1, dar la cum stau lucrurile la club, nu sunt de aceeasi parere. In acest sezon i-au pierdut pe Alibec&Budescu, de departe cei mai buni jucatori din echipa. Acum o saptamana au primit o alta mare lovitura, patronul echipei fiind condamnat la inchisoare. Nu se stie exact ce se va intampla cu echipa, dar apele sunt tulbure.

De cealalta parte, Petrolul Ploiesti a inceput foarte bine anul 2021 si este in carti pentru o eventuala promovare. Fanii sunt alaturi de club si ii sustin cum pot, iar o trecere in prima liga ar fi o mare sarbatoare pentru ei. Nivelul de valoare intre cele doua echipe este unul apropiat si fiind un meci de cupa, ma astept sa vedem goluri. Cota pentru peste 1.5 goluri este una foarte buna si nu m-ar mira sa vedem acest numar de goluri inca de la pauza !

PONTURI PARIURI: 03.03.2021

Pariaza aici cu 500 RON Bonus!