Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 05.04.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

Începutul lunii este unul cu ghinion la maxim pentru proiectul nostru. Ieri am pierdut pe “marele derby” din România, acolo unde jucătorii sunt paralizați și nu pot suta. Penalty ratat și 3-4 faze de singur cu portarul, nu au fost suficiente pentru “diamantele” noastre sa marcheze. Sper ca începem o noua săptămâna și ca vom avea rezultate mult mai bune !

ban pe ban cu ion dan alexandru

CFR Cluj – Dinamo

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre CFR Cluj și Dinamo București, meci ce contează pentru etapa cu numărul 29 din România: Liga 1 ! CFR Cluj are o șansa foarte buna de a ajunge la un singur punct in spatele FCSB-ului și sa profite de pe urma egalului de aseară. Trebuie neaparat sa își castige meciul din aceasta seara, deoarece in ultima etapa din sezonul regulat dau piept in piept cu Craiova și vor avea foarte mult de munca.

De cealaltă parte, Dinamo București este la pământ. Echipa suferă de la începutul campionatului, iar Multescu va avea mari probleme in alcătuirea primului 11 in aceasta seara. Au foarte multe absente din cauza accidentărilor și a covid-ului, așa ca nu văd pe unde ar putea scoate cămașă cu ardelenii. Mizez pe o victorie destul de lejera a CFR-ului, iar cota nu este rea deloc.

Fenerbahce – Denizlispor

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Fenerbahce și Denizlispor, meci ce contează pentru etapa cu numărul 32 din Turcia: Super Lig ! Fenerbahce trece printr-o perioada dezastruoasa, dar încă păstrează șanse la titlu. Este adevărat ca le va fi greu sa recupereze punctele pierdute și sa se lupte cu Galatasaray și Besiktas in acest final de sezon, dar cel puțin astăzi au toate șansele sa castige și sa primească o gura proaspăta de aer. Sunt cu mult peste adversarul din teren și nu mai este loc de pași gresiti, mai ales ca au nevoie și de un moral bun pentru finalul de sezon.

De cealaltă parte, Denizlispor este lanterna roșie a clasamentului. Cu doar 25 de puncte acumulate in 29 de etape, aceștia mai au doar șanse matematice la salavarea de la retrogradare. Nu au arătat mai nimic in acest sezon și nu cred ca ii va mai scapă nimeni de la un an in liga secunda. Mergem pe victorie Fenerbahce și Peste 1,5 goluri in meci !

PROIECT PONTURI PARIURI : 05.04.2021

Joacă pariurile AICI – 500 LEI Bonus!