Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 12.06.2021

ban pe ban cu ion dan

Din nou un gol anulat ne-a rapit bucuria unui bilet castigator. Japonia a reusit sa marcheze si golul cu numarul doi, dar din pacate acesta a fost anulat. Serbia a fost o echipa foarte modesta si surprinzator nu au reusit sa marcheze. Astazi am incredere buna ca vom incasa ceva si ca vom da drumul la revenire !

ban pe ban cu ion dan

Breidablik – Fylkir

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Breidablik si Fylkir, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Islanda: Pepsideild !

Breidablik este favorita la victorie in aceasta dupa-amiaza si cred ca vor face si spectacol. Gazdele de astazi au doar 10 puncte acumulate in 6 etape si sunt doar pe locul 6. 14 goluri marcate si 10 primite pana in acest moment pentru acestia. Ma asteptam la mai mult de la Breidablik in acest start de sezon, dar cred ca in urmatoarea perioada isi va reveni.

De cealalta parte, Fylkir este cu doua locuri mai jos in clasament, avand doar 7 puncte castigate. Fylkir este o echipa extrem de ofensiva, ce ii place sa joace deschis, iar acest lucru se vede si in golaverajul lor. Numai putin de 13 goluri au primit in primele 7 meciuri si cred ca vor continua la aceasta categorie. Din punctul meu de vedere este clar un meci de goluri, deoarece ambele formatii joaca ofensiv, iar cota este una buna !

Danemarca – Finlanda

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Danemarca si Finlanda, meci ce conteaza pentru prima etapa din grupa B de la EURO 2020 !

Danemarca este marea favorita la castigarea celor trei puncte puse in joc si cred ca nu vor avea probleme prea mari de a le obtine. Statistic, danezii pleaca cu sansa a treia de a castiga grupa B, dar eu cred ca pot si mai mult de atat. Cu Belgia va fi greu sa obtina ceva, dar cu Rusia cred ca este o paine de mancat. In fata Finlandei nu ar trebui sa aibe nici o emotie daca vor sa mearga mai departe si nici nu cred ca vor avea.

De cealalta parte, Finlanda este echipa asteptata de toate adversarele pentru a le lua cele trei puncte. Asta cel putin acum inainte de EURO si cred ca si asa va fi. Nu vad cum finlandezii ar putea sa „rupa gura targului” cu acest lot, iar din punctul meu de vedere va fi o victima clara ! Mergem pe 1 solist, deoarece am toata increderea ca Danemarca va debuta cu dreptul !

Ponturi Pariuri : 12.06.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!