Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 13.04.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

Este incredibil cât de mult ghinion avem in ultimul tur. Am văzut un meci intre Iași și Hermannstadt cu extrem de multe ocazii imense de gol, penalty ratat, bara Sibiul și multe alte faze de poarta periculoase. Din păcate golul cu numărul 2 nu a vrut sa intre pe tabela, așa ca trebuie sa ne revenim cât mai repede.

ban pe ban cu ion dan alexandru

PSG – Bayern Munchen

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre PSG și Bayern München, meci ce contează pentru returul sferturilor de finala din UEFA Champions League !

Francezii au reușit sa se impună cu scorul de 3:2 in turul acestei duble manșe și astăzi au prima șansa la calificare. Ii așteaptă însă un duel foarte greu astăzi, deoarece Bayern vine sa se lupte pana la ultima faza, chiar dacă au câteva absente importante. Cea mai mare pierdere este Lewandowski, acesta fiind arma lor principala pe faza de atac.

Ne așteptăm sa vedem un meci la fel de frumos ca cel de săptămâna trecută și sper sa vedem multe goluri. PSG știe ca dacă vor sa meargă mai departe au nevoie de cel puțin un gol marcat și nici măcar echipa nu este făcută sa se apere. Din punctul meu de vedere este clar un meci in care sa vedem minim trei reușite, mai ales ca este o partida cu o miza imensa pentru ambele formații.

Chelsea – FC Porto

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Chelsea și FC Porto, meci ce contează pentru returul sferturilor de finala din UEFA Champions League !

Chelsea a câștigat in deplasare săptămâna trecută cu scorul de 2:0, iar șansele de a rata o calificare mai departe sunt foarte mici. Tuchel a făcut o treaba minunata de când a venit la echipa și cu siguranța va pregăti acest meci pana la ultimul detaliu. Echipa a arătat foarte bine in Weekend cu Crystal Palace și ma aștept sa meargă pe același prim 11.

Porto a avut momentul ei de strălucire in dubla cu Juventus, dar mai mult de atât nu văd din partea lor. Au avut ocazii bune in partida tur, dar din păcate pentru ei nu au reușit sa marcheze, așa ca șansele la calificare sunt aproape de 0. Astăzi vor fi obligați sa atace și au in fata un adversar ce nu iartă pe contre. Ma aștept ca Chelsea sa castige cel puțin o repriza in aceasta seara, iar cota este una foarte buna !

PONTURI PARIURI 13.04.2021

Pariază biletul AICI și iei 39 lei fără depunere!