Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 13.07.2021

ban pe ban cu ion dan

Norvegia 2 a venit cu putine goluri chiar la meciul ales de noi, o partida ce se anunta bogata in reusite pe tabela de marcaj. Din pacate statistica nu a avut dreptate, iar noi pierdem un bilet ce trebuia bifat. Speram ca astazi suntem mai inspirati si ca nu vom da din nou peste vreo mare surpriza !

ban pe ban cu ion dan

Kopavogur – Viking Reykjavik

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Kopavogur si Viking Reykjavik, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 12 din Islanda: Pepsideild !

Kopavogur a reusit etapa trecuta o victorie de senzatie si au castigat trei puncte extrem de importante. Sansele lor sa castige pe terenul celor de la Fylkir erau destul de mici, dar au reusit o repriza secunda foarte buna, iar rezultatul final a fost unul pozitiv pentru ei. Pe teren propriu au o rata foarte buna de gol marcat, dar si aici defensiva este extrem de slaba. Au nevoie de cel putin un rezultat de egalitate astazi, deoarece cu 9 puncte obtinute in 11 etape stau destul de prost in clasament.

De cealalta parte, Vikingur este pe podium in acest moment, iar astazi au sansa de a se apropia la doar doua puncte de liderul Valur. Etapa trecuta au castigat la limita cu gol in prelungiri meciul cu Akranes, dar astazi ma astept sa se revanseze cu golurile. Pleaca cu prima sansa la victorie si cu siguranta vor pune presiune inca din primele minute ale partidei. Merg pe varianta ambele echipe marcheaza sau Peste 2.5 goluri, iar cota este una foarte buna !

Valur – Dinamo Zagreb

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Valur si Dinamo Zagreb, meci ce conteaza pentru returul optimilor de finala de la calificarile pentru grupele Champions League !

Meciul tur s-a terminat cu victoria croatilor, scor 3:2. A fost un meci de-a dreptul nebun, cu Dinamo Zagreb conducand clar jocul, iar in minutul 72 avea 3:0. Apoi a urmat penalty-ul ratat din minutul 82 de catre Ademi, moment ce a schimbat complet jocul oaspetilor. Valur a primit si ea un penalty in minutul 88, penalty ratat de Sigurdsson, dar care a marcat imediat la respingere. Dupa numai un minut, Valur reuseste sa marcheze si golul doi, iar Dinamo Zagreb s-a trezit pe final de meci in corzi.

Cu siguranta acele doua minute au fost de ajuns pentru a le creste moralul islandezilor pentru meciul retur, dar cred ca Dinamo Zagreb este o echipa destul de experimentata, iar astazi vor juca mult mai atenti. Este un meci de totul sau nimic pentru Valur, asa ca ma astept sa vedem multe faze de poarta si goluri. Mergem pe varianta Peste 2.5 goluri, cota fiind una perfecta pentru noi !

Ponturi Pariuri: 13.07.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!