Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 16.05.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

Avem o luna foarte buna pana in acest moment si nu cred ca vom scapa fraiele din mana. Nu trebuie sa ne culcam pe o ureche si trebuie sa ramanem concentrati, deoarece avem mult de munca !

ban pe ban cu ion dan alexandru

PSG – Remis

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre PSG si Reims, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 37 din Franta: Ligue 1 !

PSG este aproape de a atinge un sezon complet ratat. Dupa ce au fost eliminati din semifinalele UEFA Champions League de catre Manchester City, parizienii sunt aproape sa piarda si campionatul. Mai sunt doar doua etape din Ligue 1, iar acestia au de recuperat 3 puncte fata de Lille, echipa ce este extrem de aproape de titlu. In primul rand PSG nu are voie sa piarda vrun punct in aceste doua meciuri si sa astepte un pas gresit din partea celor de la Lille.

De cealalta parte, Reims are aproape obtinuta salvarea de la retrogradare, iar sansele de a pica in liga a 2-a sunt foarte mici. Echipa nu a aratat foarte rau in acest sezon, dar nu cred ca astazi vor putea sa le faca fata celor de la PSG. Gazdele sunt mult prea motivate si obligate sa castige, asa ca ma astept sa inceapa meciul in forta. Merg pe varianta 1 pauza 1 final, iar cota este destul de buna !

Sepsi – FCSB

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Sepsi si FCSB, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Play Off-ul Ligii 1 !

Cei de la Sepsi au reusit in acest Play Off sa invinga toate cele trei canditate la titlu si au demonstrat ca joaca serios fotbal. Din punctul meu de vedere este clar cea mai buna echipa din acest top6, iar acest lucru l-au demonstrat pe teren. Astazi pleaca cu a doua sansa la victorie, dar cred ca ei sunt favoriti. Pe teren propriu au tras de fiecare data tare si putine sunt echipele ce au plecat cu toate cele trei puncte de aici.

De cealalta parte, FCSB-ul este la pamant. Au jucatori accidentati, nu au banca de rezerve, iar etapa trecuta au ratat o sansa imensa de a trece pe primul loc. Cred ca acolo s-a jucat campionatul, mai ales ca ros-albastrii au un final de sezon infernal. Mereu au avut probleme cand au intampinat adversari ce se bazeaza pe forta fizica, iar la ce forma de moment au, nu cred ca se vor impune la finalul celor 90 de minute. Incercam sa jucam cat mai safe, asa ca ma voi duce pe varianta Sepsi marcheaza, cota fiind perfecta !

PONTURI PARIURI 16.05.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 lei!