Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 23.10.2021

ban pe ban cu ion dan

Gaz Metan a avut ocazii bune de a marca, dar din pacate pentru noi, mingia nu a vrut sa intre in poarta. Speram ca ziua de Sambata sa ne ofere un bilet castigator si sansa de a ne creste profitul inaintea finalului de luna !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Lille – Brest

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Lille si Brest, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 11 din Franta: Ligue 1 !

Campioana din sezonul trecut are un start foarte, foarte slab de campionat. Dupa primele 10 etape, Lille a reusit sa stranga doar 14 puncte si se afla pe locul 11 in clasament. Nu inteleg ce s-a intamplat pana acum cu echipa, dar ma astept ca in urmatoarea perioada sa isi revina si sa urce usor, usor spre locurile de Europa. Astazi au o sansa foarte buna de a castiga toate punctele puse in joc si de a urca cateva pozitii in clasament, mai ales ca evolueaza pe teren propriu si au in fata un adversar modest.

De cealalta parte, Brest este pe penultimul loc in clasament, cu doar 5 puncte castigate in primele 10 runde. Nimic nu merge in jocul oaspetilor de astazi si nu vad cum de la o saptamana la alta au avut timp sa puna la punct atat de multe probleme. Defensiva este la pamant, iar in fata unui adversar precum Lille, o echipa cu valoare si ranita, nu stiu cum se va descurca. Mergem cu toata increderea pe varianta 1 solist, iar cota este una foarte, foarte buna !

Valencia – Mallorca

Pentru cel de-al doilea meci, am decis sa aleg partida dintre Valencia si Mallorca, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 10 din Spania: LaLiga !

Valencia a inceput foarte bine noul sezon, dar au intrat intr-o perioada neproductiva. In ultimele 5 etape au reusit sa acumuleze doar 2 puncte si au pierdut in 3 meciuri. Este adevarat ca au dat peste Barcelona, Real Madrid si Sevilla, dar tot puncte pierdute sunt si alea. Astazi nu mai au nici o scuza, au in fata un adversar modest, evolueaza pe teren propriu si sunt in foame mare de puncte. Nu cred ca vor avea probleme mari in drumul spre trei puncte, asa ca ma pot baza pe ei.

De cealalta parte, Mallorca este pe locul 13, cu doar 11 puncte acumulate in 9 etape. Au un golaveraj negativ: 7 goluri marcate si 13 primite. Nici ei nu trec printr-un moment prea bun, dar aici nu avem asteptari prea mari, deoarece nivelul calitatii este unul foarte scazut. Imi este greu sa cred ca in aceasta dupa-amiaza au vreo sansa sa plece si cu un punct din aceasta intalnire, asa ca mergem pe varianta Valencia castiga minim o repriza, cota fiind una buna !

Ponturi Pariuri 23.10.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!