Barcelona – Bayern ponturi pariuri 14.09.2021

barcelona bayern ponturi pariuri

Grupele Ligii Campionilor debuteaza in aceasta saptamana. Unul dintre cele mai tari meciuri din runda 1 se joaca marti, pe Camp Nou, intre Barcelona si Bayern Munchen. In ultima intalnire directa s-au marcat nu mai putin de 10 goluri; reusesc cele doua formatii sa ne ofere un spectacol cu goluri si de aceasta data? Vezi mai jos care este sugestia mea!

barcelona bayern ponturi pariuri

Barcelona.

In weekend trebuia sa joaca cu Sevilla, insa meciul a fost amanat, deoarece mai multi jucatori sud-americani selectionati la reprezentativele lor s-au intors tarziu (intarzierea s-a datorat prelungirii perioadei de disputare a meciurilor din preliminariile pentru Campionatul Mondial).

Memphis Depay pare sa il fi facut catusi de cat uitat pe Lionel Messi. Atacantul olandez a fost jucatorul providential al echipei in acest inceput de sezon cu 2 goluri si 1 assist; mai mult, el a impresionat si in pauza competitionala, reusind sa inscrie 5 goluri si sa ofere 1 assist in cele 3 meciuri disputate pentru nationala „Portocalei mecanice”.

Pe finalul perioadei de mercato a reusit sa obtina imprumutul lui Luuk de Jong; e foarte probabil ca atacantul olandez sa isi faca debutul in acest joc.

Antoine Griezmann a fost cedat sub forma de imprumut la Atletico Madrid.

Bayern.

Sambata a obtinut o victorie categorica in derby-ul cu Leipzig; s-a impus cu 1-4. Robert Lewandowski s-a aflat din nou printre marcatori; atacantul polonez are nu mai putin de 11 goluri marcate in ultimele 8 partide jucate atat pentru echipa de club, cat si pentru echipa nationala.

Tanarul de doar 18 ani, Jamal Musiala, a impresionat si el; mijlocasul german s-a remarcat printr-un gol si 1 assist.

Marcel Sabitzer si-a facut debutul, jucand circa 30-35 de minute. Sanse mari ca mijlocasul austriac sa prinda minute si de aceasta data.

Cu toate ca sambata a fost nevoit sa paraseasca terenul inca dinainte de incheierea primei reprize, Serge Gnabry a fost inclus in lotul pentru confruntarea de marti seara.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Barcelona (4-3-3): ter Stegen – Mingueza, Araujo, Pique, Alba – Pedri, Busquets, Frenkie de Jong – Coutinho, Luuk de Jong, Depay.

Bayern (4-2-3-1): Neuer – Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies – Kimmich, Goretzka – Musiala, Muller, Sane – Lewandowski.

Absenti.

  • Barcelona: Braitwhaite, Aguero, Wague, Dembele (indisponibili), Dest, Fati, Roberto (incerti).
  • Bayern: Tolisso.

Istoric Confruntari Directe.

  • In fiecare din ultimele 5 intalniri directe s-au marcat peste 2.5 goluri. La minimum 3 goluri inscrise si in acest joc, cota este 1.50 la Betano, una dintre cele mai importante case de pariuri online.
  • Bayern a castigat precedentele 2 dispute directe; bavarezii au inscris cel putin 3 goluri in ambele victorii.

Ponturi pariuri Barcelona – Bayern – ionel_iulian94.

La ponturi pariuri Liga Campionilor de marti, recomand pariul combinat X2&2+, pronostic cotat cu 1.55 la Betano.

Bavarezii traverseaza o perioada impresionanta; „masinaria nemteasca” a aratat de ce este capabila atunci cand functioneaza la capacitate maxima, drept dovada stand ultimele rezultate inregistrate. Bayern are 21 de goluri marcate si doar 1 gol incasat in ultimele 3 meciuri.

Cu un moral foarte bun si cu un joc exemplar, sunt increzator ca Bayern va avea o prestatie solida si de aceasta data. De asemenea, am tinut cont si de faptul ca Nagelsmann are o singura indisponibilitate pentru aceasta partida (Tolisso).

Referitor la Barcelona, cred ca in astfel de meciuri se va simti foarte mult lipsa lui Messi. Mai mult, catalanii se confrunta cu absente importante pentru acest joc, absente precum Fati, Dembele, Braitwhaite si Dest.

Pronostic Barcelona – Bayern & Cota: 2X & Peste 1.5 goluri – 1.55