Barcelona – Elche ponturi pariuri 24.02.2021

Barcelona Elche Ponturi Pariuri 24022021

Barcelona si Elche se intalnesc miercuri, cu incepere de la ora 20:00, intr-o restanta din etapa 1 din Primera Division. Am analizat confruntarea de pe Camp Nou si la final va voi propune un pronostic care are o cota de 2.00.

Barcelona Elche Ponturi Pariuri 24022021

Barcelona.

Se lupta inca pentru titlu, ea fiind in acest moment pe locul al 3-lea. Dupa 23 de runde parcurse are 47 de puncte, cu 8 mai putine decat liderul Atletico Madrid.

Este formatia cu cel mai bun atac din campionat gratie celor 50 de reusite. Defensiva este insa abia pe 5 si asta pentru ca a incasat 22 de goluri. Asadar, putem spune ca este una dintre echipe de fotbal din Spania care face spectacol.

Nu este in cea mai buna forma, are un singur succes in ultimele 4 dispute si pe 2 dintre ele le-a pierdut. Pe teren propriu vine dupa o infrangere cu PSG si o remiza cu Cadiz, asadar a suferit acolo recent.

Elche.

Asa cum multa lume se astepta, este in zona retrogradabila, pe primul loc care duce in Segunda, al 18-lea asadar. In 22 de etape a strans 21 de puncte si este la egalitate cu Eibar, care e deasupra ei, pe prima pozitie care se salveaza.

A inscris de 20 de ori si doar 2 trupe au o ofensiva mai slaba decat ea. Apararea sta mai bine, este pe 10 si a primit pana acum 31 de goluri.

Vine dupa o victorie, acasa, cu Eibar, dar inainte de asta inregistrase 5 infrangeri si 2 rezultate de egalitate. Din ultimele 4 deplasari a obtinut doar o remiza, pe terenul lui Valladolid.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen – Mingueza, Pique, Umtiti, J. Alba – Pjanic, F. de Jong, Pedri – Trincao, Messi, O. Dembele.
Elche (4-5-1): Badia – A. Barragan, G. Verdu, D. Calvo, J. Mojica – Mfulu, R. Guti, J. Ferrandez, P. Milla, E. Rigoni – L. Boye.

Absenti.

  • Barcelona: Sergi Roberto, Coutinho si Ansu Fati sunt accidentati, iar Ronald Araujo este incert.
  • Elche: Ivan Marcone este suspendat, Jony Alamo este accidentat, iar Diego Gonzalez, Fidel Chaves de la Torre si Victor Rodriguez sunt incerti.

Istoric Confruntari Directe.

  • Intr-un duel oficial nu s-au mai intalnit din 2015, iar de atunci s-au schimbat multe in cele doua loturi.

Ponturi pariuri Barcelona – Elche – Releu.

Chiar daca formatia gazda este mare favorita la casele de pariuri, eu nu o vad sa aiba o misiunea chiar atat de usoara. Da piept cu o echipa care cu un rezultat pozitiv ar parasi locul retrogradabil pe care se afla, deci jucatorii acesteia vor fi extrem de motivati.

Barcelona are dificultati destul de mari pe faza defensiva. Pique vine dupa o accidentare de lunga durata, Lenglet a comis multe greseli, iar Umtiti a prins putine minute in acest sezon. A primit gol in precedentele 8 dueluri, insa doar in cel cu Sevilla nu a marcat.

Elche s-a impus sambata impotriva lui Eibar si asta cred ca a dat un moral bun elevilor lui Fran Escriba. In 3 din ultimele 5 deplasari ale ei in campionat au fost reusite in ambele porti. Una dintre acestea, un 3-1, a fost la Atletico Madrid, adversar pe masura celui de acum.

Pronostic Barcelona – Elche & Cota: ambele echipe inscriu – 2.00