Barcelona – Granada ponturi pariuri 29.04.2021

Barcelona are sansa sa treaca pe primul loc la finalul rundei cu numarul 33 din La Liga fiindca Real Madrid a remizat, iar liderul Atletico a pierdut in deplasarea de la Bilbao. Ma astept sa-i vad pe catalani foarte montati, dar nu voi miza pe solist fiindca am gasit o cota de aproape 2 pe piata cartonaselor in care am foarte mare incredere. Vezi mai jos recomandarea mea.

Barcelona.

Trebuie sa profite de faptul ca ambele echipe din fata s-au incurcat in aceasta runda si daca va reusi sa se impuna o sa treaca pe prima pozitie, cu un punct avans fata de Atletico.

Cred ca va reusi acest lucru fiindca jucatorii sunt foarte motivati, de altfel Barcelona avand 4 victorii in ultimele 5 meciuri de campionat.

In acest sezon a jucat foarte bina atat din punct de vedere ofensiv, cat si defensiv fiindca a marcat nu mai putin de 76 de goluri si a primit 29 si o vad principala favorita la titlu in acest moment.

Granada.

Nu va mai reusi performanta din sezonul trecut si anume sa termine pe un loc de Europa League fiindca in acest moment este pe locul 8, la 7 puncte de ultimul loc european.

Totusi, nu este imposibil sa mai avanseze in campionat, insa pentru asta trebuie sa joace foarte bine, nu cum a facut-o in ultimele 5 jocuri in care are 3 infrangeri si 2 victorii.

Totusi, o clasare in prima jumatate a clasamentului este multumitoare pentru o echipe de nivelul ei.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Barcelona (3-5-2): ter Stegen – Lenglet, Pique, Mingueza – Alba, Pedri, Busquets, de Jong, Roberto – Messi, Griezmann.

Granada (4-4-2): Escandell – Diaz, Perez, Sanchez, Quini – Machis, Herrera, Eteki, Kenedy – Soldado, Molina.

Absenti.

Barcelona: COutinho, Braithwaite, Ansu Fati (accidentati) / Neto, Dembele (incerti).

Granada: Neyder Lozano, Domingos Duarte, Luis Milla, Rui Silva, Carlos Neva, Jesus Vallejo (accidentati) / Antonio Puertas, Angel Montoro (suspendati) / Kenedy, Soldado, Soro (incerti).

Istoric confruntari directe.

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai mult ori fiindca joaca an de an in La Liga. In 2021 au jucat deja de 2 ori, in campionat Barcelona s-a impus cu 4-0 in deplasare si in cupa a fost 2-2, ulterior tot Barcelona impunandu-se. Daca esti de parere ca si acum se vor inscrie cel putin 4 goluri, ai o cota de 1.87 la Betfair. Citeste in articolul Cod bonus Betfair cum incasezi bonusul de 500 RON!

Ponturi pariuri Barcelona – Granada – Catalin.

Ma astept la un meci dominat in totalitate de gazde fiindca acesta este stilul de joc al catalanilor si mai mult, acum au nevoie foarte mare de cele 3 puncte puse in joc pentru a trece pe prima pozitie.

Ma astept ca gazdele sa aiba o posesie de peste 70% si de aceea cred ca oaspetii vor face foarte multe faulturi.

De altfel, Barcelona are o medie de 1.5 cartonase in meciurile de acasa, in vreme ce Granada sare de 2.5 cartonase in medie in deplasare. Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta confruntare, oaspetii sa primeasca mai multe cartonase.

Pronostic Barcelona – Granada: Granada mai multe cartonase cota 1.95