Barcelona – Real Madrid ponturi pariuri 24.10.2020

Barcelona - Real Madrid ponturi pariuri 24.10.2020

El Clasico cu numarul 245 le gaseste pe cele doua mari rivale Barcelona si Real Madrid cu un numar egal de victorii, 96. La partida de pe Camp Nou v-am pregatit un pont care are o cota 1.75 la casa de pariuri online Betano.

Barcelona - Real Madrid ponturi pariuri 24.10.2020

Barcelona.

Se afla pe locul al 9-lea, insa a parcurs doar 4 etape in care a adunat 7 puncte. Tot atatea mai au inca 4 formatii, iar daca se va impune in acest derby ar putea sa-si egaleze marea rivala si sa fie peste ea in clasament pentru ca are un golaveraj superior.

A fost implicata in 5 confruntari in acest sezon si are 3 victorii, o infrangere si un rezultat de egalitate. Pe teren propriu este neinvinsa in cele 3 partide avute si doar in cea cu Sevilla s-a incurcat, atunci cand a remizat, scor 1-1.

Doar impotriva lui Getafe nu a inscris, asadar atacul isi face treaba destul de bine. In primele 2 jocuri nu a primit gol, dar in ultimele 3 a facut-o, asadar defensiva nu este de nedepasit.

Real Madrid.

Este pe ultima treapta a podiumului gratie celor 10 puncte stranse in 5 runde. Fata de liderul Real Sociedad si a 2-a clasata Villarreal o desparte doar un punct, asadar un succes ar putea sa o propulseze pe prima pozitie.

De 6 ori a evoluat in actuala stagiune si a inceput destul de bine, cu o remiza si 2 victorii, insa acum vine dupa 2 infrangeri care au zdruncinat moralul elevilor lui Zinedine Zidane. Este neinvinsa in cele 3 deplasari avute si doar in prima, cea de la Sociedad s-a incurcat, scor 0-0.

In 4 din cele 6 dueluri de pana acum a marcat, deci putem spune ca ofensiva a functionat cat de cat. Faza de aparare pare sa fi mers mai bine pentru ca in 3 din aceste 6 intalniri nu a incasat gol.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Barcelona (4-2-3-1): Neto – S. Roberto, Pique, Lenglet, S. Dest – Busquets, F. De Jong – O. Dembele, Coutinho, A. Fati – Messi.
Real Madrid (4-3-3): Courtois – Nacho, Varane, Militao, F. Mendy – F. Valverde, Casemiro, T. Kroos – Asensio, Benzema, Vinicius.

Absenti:

Barcelona: Ter Stegen, Matheus Fernandes si Umtiti sunt accidentati. Jordi Alba este incert.
Real Madrid: Carvajal, Mariano Diaz, Eden Hazard, Odegaard si Odriozola sunt accidentati. Sergio Ramos este incert.

Istoric Confruntari Directe.

Barcelona a pierdut ultima intalnire, cu 2-0 pe Bernabeu, dar inainte de asta a fost neinvinsa in 7 dueluri la rand, iar pe 4 le castigase. Precedenta confruntare de pe Camp Nou s-a incheiat cu scorul de 0-0.

Ponturi Rennes – Angers, cota 1.90 – vezi aici!

Ponturi pariuri Barcelona – Real Madrid – Releu.

Real Madrid arata rau din punct de vedere defensiv in ultima perioada, faza de aparare fiind chiar dezastruoasa in meciul pierdut in Liga Campionilor impotriva lui Shakhtar Donetsk. De aceea eu ma astept sa primeasca gol foarte repede in aceasta partida.

Absenta lui Dani Carvajal este anuntata ca fiind o certitudine, Sergio Ramos se pare ca va lipsi si el, iar moralul lui Raphael Varane este probabil afectat dupa autogolul de la mijlocul acestei saptamani. In ultimele 2 dueluri gruparea din capitala Spaniei a primit gol pana in minutul 30.

Barcelona are de la mijloc in sus o pleiada de jucatori care pot inscrie, e vorba in primul rand despre Messi, dar si despre colegii sai Coutinho, Ansu Fati, Ousmane Dembele si Griezmann. Doar intr-una din cele 5 confruntari avute in acest sezon acestia nu au marcat in prima repriza.

Pronostic Barcelona – Real Madrid Barcelona marcheaza in repriza 1 – cota 1.75!

Click aici pentru a paria pronosticul!