Barcelona – Sevilla ponturi pariuri 03.03.2021

Barcelona Sevilla Ponturi Pariuri

Se anunta un meci spectaculos pe Camp Nou in mansa retur a semifinalelor de Copa del Rey. Dupa ce a pierdut mansa tur cu 2-0, cred ca Barcelona va lua cu asediu poarta andaluzilor inca din primul minut de joc. VEZI in continuare cateva informatii legate de aceasta partida, precum si pontul pe care am mizat.

Barcelona Sevilla Ponturi Pariuri

Barcelona.

Are in continuare cateva probleme de lot; Coutinho, Ansu Fati, Pjanic si Sergi Roberto au lipsit in meciul de sambata si cel mai probabil vor absenta si de aceasta data.

Insa, lista ar putea fi marita cu inca 3 jucatori; Pique, Pedri si Araujo au fost schimbati in weekend din cauza accidentarilor si sunt incerti pentru acest joc. Astfel, sunt sanse insemnate ca Puig si Umtiti sa fie titulari in partida de miercuri.

Lionel Messi este intr-o forma exceptionala; cu golul marcat in partida din weekend, atacantul argentinian a ajuns la 5 meciuri consecutive cu gol marcat (in total, a inscris 7 goluri).

Sevilla.

Dupa avantajul obtinut in mansa tur, este cotata cu prima sansa la calificare.

Marcos Acuna si Lucas Ocampos nu au jucat in partida de sambata si sunt sanse mici ca cei doi sa fie disponibili pentru acest meci.

Este foarte probabil ca tehnicianul Julen Lopetegui sa efectueze mai multe modificari la nivelul primului 11 fata de jocul din weekend; doua schimbari ar putea fi in compartimentul ofensiv, acolo unde En Nesyri si Suso au sanse insemnate sa fie titulari in detrimentul lui Luuk de Jong si Munir El Haddadi.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Barcelona (3-1-4-2): ter Stegen – Mingueza, Lenglet, Umtiti – Busquets – Dest, de Jong, Puig, Alba – Messi, Dembele.

Sevilla (4-3-3): Bono – Jesus Navas, Kounde, Rekik, Escudero – Jordan, Fernando, Rakitic – Suso, En Nesyri, Gomez.

Absenti.

  • Barcelona: Coutinho, Pjanic, Fati, Roberto (indisponibili), Pique, Araujo, Pedri (incerti).
  • Sevilla: Acuna, Ocampos.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele 2 formatii s-au mai intalnit intr-o dubla mansa in Copa del Rey, in sezonul 2018-2019. Interesant este faptul ca Sevilla castigase prima mansa cu acelasi scor pe care l-a inregistrat si acum (2-0), insa in meciul retur, jucat tot pe Camp Nou, a suferit un esec drastic: 6-1.

Ponturi pariuri Barcelona – Sevilla – ionel_iulian94.

Ma astept la un joc cu multe reusite si de aceea, la categoria ponturi si pariuri Copa del Rey, recomand pronosticul Total goluri peste 2.5 in confruntarea Barcelona – Sevilla.

Pentru ca in acest meci sa se marcheze cel putin 3 goluri, se ofera cota 1.60 la Unibet, o casa de pariuri foarte apreciata la noi. Vezi ce au spus jucatorii, in articolul Pareri Unibet.

Cu moralul ridicat in urma succesului obtinut in weekend, cred ca Barcelona va asedia poarta andaluzilor inca de la inceputul partidei. Astfel, sunt sanse insemnate sa avem multe ocazii de poarta, si implicit multe goluri.

Cu siguranta Sevilla nu trebuie neglijata, deoarece are un lot foarte bun si este extrem de capabila sa bage mingea in poarta de cel putin o data.

De asemenea, nu trebuie uitat faptul ca ultima data cand cele 2 formatii s-au intalnit intr-o mansa retur de Copa del Rey, s-au inscris nu mai putin de 7 goluri.

Pronostic Barcelona – Sevilla & Cota: Total goluri peste 2.5 – 1.60