Basaksehir – Leipzig ponturi pariuri 02.12.2020

Basaksehir - Leipzig ponturi pariuri 02122020

Basaksehir isi va juca ultima sansa de a se califica in faza urmatoarea a Champions League, miercuri seara, cand o va infrunta acasa pe Leipzig. Germanii au castigat meciul tur la un scor confortabil, insa nu le va fi la fel de lesna in Turcia. Partida se va desfasura cu incepere de la ora 19.55 si poate fi urmarita pe Tekekom Sport, Digi Sport si Look Plus.

Basaksehir - Leipzig ponturi pariuri 02122020

Basaksehir.

Campioana Turciei este ultima clasata in grupa dupa 4 meciuri, are doar 3 puncte cucerite pe teren propriu in fata lui Manchester United, in rest a suferit doar infrangeri.

Moralul jucatorilor sai nu poate fi unul bun dupa ce in weekend a remizat pe teren propriu cu Denizlispor, a condus 3-1 pana in minutul 90, pentru ca apoi sa fie egalata in prelungiri.

Cu 3 puncte insa in acest joc vine la 3 lungimi de Leipzig si PSG, ceea ce ii ofera sansa, cel putin teoretica, de a avea sansa saptamana viitoare la Paris sa lupte cel putin pentru primavara Europa League.

Leipzig.

Vicecampioana Germaniei are 6 puncte dupa 4 jocuri, iar un succes la Istambul ii este mai mult decat necesar in ecuatia calificarii.

A castigat ambele partide de pe teren propriu cu Basaksehir si PSG, insa nu a adus niciun punct din deplasare, din acest motiv un eventual succes al diavolilor rosi pe teren propriu in fata parizienilor i-ar complica teribil situatia.

Vine dupa un succes 2-1 cu Arminia Bielefeld bifata in etapa a 9-a din Bundesliga, insa in deplasare nu are tocmai rezultate incurajatoare, a pierdut 3 din ultimele 4 jocuri.

Yussuf Poulsen, Emil Forsberg, Marcel Sabitzer, Christopher Nkunku au fost odihniti in weekend, de asemenea Marcel Halstenberg a fost recuperat si poate evolua.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Basaksehir (4-5-1): Gunok – Rafael, Skrtel, Epureanu, Bolingoli-Mbombo – Visca, Kahveci, Ozcan, Turuc, Chadli – Ba.

Leipzig (3-4-2-1): Gulasci – Konate, Upamecano, Halstenberg – Nkunku, Sabitzer, Haidara, Angelino – Olmo, Forsberg – Poulsen.

Absenti.

Basaksehir: Junior Caicara, Danijel Aleksic, Mehmet Topal – indisponibili; Enzo Crivelli – incert.

Leipzig: Benjamin Henrichs, Hwang Hee-chan, Lukas Klostermann, Konrad Laimer, Fabrice Hartmann.

Istoric confruntari directe.

Partida tur castigata de Leipzig cu scorul de2-0 este singurul joc direct.

Ponturi pariuri Basaksehir – Leipzig – Lily84.

Leipzig si-a odihnit o parte dintre titulari pentru acest joc, caruia ii acorda o deosebita importanta, cu un succes ar face un pas decisiv catre primavara Champions League.

Basaksehir gafeaza destul de mult in defensiva, in ultima etapa din campionat a incasat 3 goluri de la Denizlispor, una dintre codasale clasamentului din SuperLig.

Germanii au un lot mult mai experimentat decat adversara din acest meci, sunt mult mai organizati in aparare, de asemenea pe faza de atac au jucatori capabili prin actiuni individuale sa transeze soarta partidei in favoarea lor.

Pronostic Basaksehir – Leipzig: victorie Leipzig & sub 4.5 goluri cota 1.88