Caută
Close this search box.

Biletul zilei baschet 03.04.2021

3 aprilie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.40. Am selectat doua partide din Liga Nationala, cu primul meci incepand la ora 16:00.

Vestea de aseara ca Steph Curry nu va juca la Warriors a venit prea tarziu ca sa mai pot face ceva. Warriors au pierdut clar cu Raptors, si desi Hornets au castigat cu Pacers, combo-ul a fost evident LOST. Pentru azi m-am orientat exclusiv pe doua partide din liga nationala de baschet – Divizia A.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 3 APRILIE 2021

BC Timisoara – CSU Sibiu (ora 16:00)

O iau evident in ordine cronologica cu partida dintre Timisoara(8-8) si adversarii din Sibiu(15-3).

Sibiul a pierdut ieri la mare lupta meciul cu Oradea. Jucatorii din Cibin vor dori evident sa-si ia revansa in aceasta zi secunda de la Pitesti, insa adversarul nu este unul atat de simplu precum pare la prima vedere. La cum arata in acest moment trupa pregatit de Dan Fleseriu, sunt motive de ingrijorare in trupa transilvaneana (echipa cu pretentii la titlu).

Timisoara a pierdut aseara impotriva gazdelor acestui mini turneu, gruparea argeseana fiind superioara la multe capitole. Banatenii au fost condusi si la 16 puncte in sfertul final, insa au pierdut acest match-up la doar 7. In cele doua partide h2h din sezon, Sibiul s-a impus la pas in Cupa, si dupa un meci extrem de strans (ce a avut nevoie de OT) in campionat. Ne asteapta un meci mai echilibrat decat vor bookmakerii sa ne arate.

CSM Oradea – BCM Pitesti (ora 19:00)

Inchid biletul de baschet cu duelul dintre Oradea(10-4) si Pitesti(12-6), unul ce se va desfasura in sala din Trivale.

Pitestiul s-a impus mai clar decat o arata scorul final de ieri vs Timisoara, principalii titulari avand ocazia sa se odihneasca pe final pentru a se pregati de duelul de foc de azi. Jevtovic a fost principalul marcator pentru pitesteni cu 20 de puncte, in timp ce Jeremic si Gajovic au inregistrat cate 13 puncte. Cele doua echipe s-au intalnit o singura data in acest sezon, la Sibiu, intr-un meci extrem de echilibrat, decis in final de experienta bihorenilor.

Meci superb facut ieri de bihoreni cu adversarii de la Sibiu, acestia luandu-si revansa pentru precedentele doua infrangeri: una din campionat, si cealalta din Europe Cup. Cristian Achim a remarcat felul in care elevii sai au intors partida in partea secunda, cu o aparare superioara si aruncari excelente de la linia de 3 puncte. A tras insa un „semnal de alarma”, precizand ca meciul de azi cu Pitesti va fi unul extrem de disputat.

Biletul zilei baschet 3 aprilie 2021

bz baschet 03042021