Biletul zilei baschet 06.03.2021

6 martie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.50. Am selectat doua partide din liga nationala de baschet, cu primul meci incepand la ora 11:45.

LOST ieri la biletul propus, inspiratia nu a fost de partea mea la partidele propuse. Pentru azi m-am orientat spre competitia Cupa Romaniei, turneu ce se va desfasura la Cluj in urmatoarele zile.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 6 MARTIE 2021

Voluntari BCM Pitesti (ora 11:45)

Am ales sa incep chiar cu primul sfert de finala, cel dintre Voluntari si Pitesti, pus la o ora putin neobisnuita.

Cele doua echipe s-au intalnit in campionat acum o luna, pe 7 februarie, atunci a fost ultima reprezentanta pe parchet pentru ambele echipe. A fost un meci extrem de echilibrat, cu dueluri incinse, un joc ce a alternat pe rand cele doua formatii la conducere, victoria fiind obtinuta pentru pitesteni intr-un final dramatic, scor 80-81.

Intrebati daca este o ora matinala pentru jucatori, cei doi antrenori au declarat pe rand ca da, dar au precizat ca baschetul se poate juca la orice ora. Tocmai faptul ca sunt 4 partide grupare intr-o singura zi, cu doar o sala la dispozitie – a facut sa avem acest orar. E clar ca echipa din Voluntari vrea revansa pentru meciul din campionat, insa ma astept la un nou meci strans.

U BT Cluj-Napoca – CSU Sibiu (ora 18:25)

Inchid biletul de baschet cu al 3-lea sfert de finala programat tot in BT Arena din Cluj-Napoca, intre gazdele de la U BT si rivalii de la CSU Sibiu.

Ce meci avem in seara asta intre Cluj si Sibiu, fratilor. Am vazut partida din campionat, cand alb-negri s-au impus in final cu 90-83, o partida in care gruparea din Cibin a fost la carma meciului pentru 3 sferturi. In final insa, au contat individualitatile, iar echipa din Cluj-Napoca s-a evidentiat. Ne asteapta un meci la fel de atractiv, si echilibrat zic eu.

Antrenorul Mihai Silvasan a declarat urmatoarele: „Ne aflam in fata primului eveniment important din acest sezon baschetbalistic. Jucam pentru prima oara cu trofeul pe masa. Evident, din punctul nostru de vedere, ne dorim foarte mult sa castigam trofeul. Avem niste adversari puternici si aici mă refer in primul rand la primul meci cu Sibiu pentru ca daca nu vom castiga primul meci, nu mai putem vorbi de alti adversari.”.

Biletul zilei baschet 6 martie 2021