Biletul zilei baschet 20.06.2021

biletul zilei din baschet

20 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.02. Am selectat doua partide din Playoffs: una din Divizia A si una din NBA, cu primul meci incepand la ora 20:00.

Am facut ieri o pauza la acest proiect, oferta modesta si forma personala slaba fiind motivele principale. La final de saptamana am ales doua meciuri decisive – unul din Romania si celalalt de peste ocean.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 20 IUNIE 2021

U BT Cluj – CSM Oradea (ora 20:00)

Prefatez mai intai duelul 5 dintre Cluj si Oradea in finala ligii nationale.

Multi analisti de baschet autohtoni s-au gabit sa spuna dupa 2-0 in seria Cluj vs Oradea, ca adevarata finala a fost in semifinale (Cluj 3-2 Voluntari), si ca aceasta serie nu merita aceasta titulatura. Numai ca, dupa doua meciuri dominate copios de alb-negri, au venit cele doua deplasari de la Oradea, unde elevii pregatiti de Cristian Achim au pus in teren o defensiva excelenta, egaland seria la 2 si trimitand finala in meciul decisiv.

Desigur, in acest moment e destul de tentant sa mergem pe una sau alta la victorie, insa intr-un „meci 5” cu o asemenea incarcatura vad o valoare foarte buna la punctele marcate. Daca ne uitam la cele 4 meciuri, am avut totaluri de: 135, 183 (exceptia de la regula), 146 si 124 de puncte. Sigur ca ardelenii vor incerca sa-si impuna ritmul rapid, avand ei acum fanii de partea lor. Bihorenii insa nu pot permite acest lucru, pentru ca daca o vor face, atunci titlul de campioana e ca si pierdut.

Philadelphia 76ers – Atlanta Hawks (ora 03:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up 7 ce se anunta de foc in Philly, acolo unde Sixers(1) primesc vizita jucatorilor de la Hawks(5).

Un alt meci decisiv, de aceasta data in NBA vom avea in aceasta noapte in Est, unde Sixers si Hawks se lupta pentru un loc in Eastern Conference Finals. Acolo vor da evident peste Milwaukee Bucks, echipa ce a reusit aseara sa dea toate calculele peste cap si sa castige in Brooklyn, dupa un meci dramatic incheiat in prelungiri. Hai sa vedem insa unde avem o valoarea buna la acest Game 7.

Philadelphia a jucat cu „sabia deasupra capului” in meciul trecut de la State Farm Arena, unul in care Atlanta a avut sansa ei sa-i elimine pe jucatorii ce au terminat sezonul pe prima pozitie in conferinta. Nu a fost insa finalul de meci asteptat de fanii lui Hawks, iar aceasta serie nebuna se intoarce din nou in Philly pentru un meci decisiv. In primele 3 meciuri am avut totalul de over, pentru ca in ultimele 3, echipele au acumulat oboseala, iar under-ul a incasat de fiecare data. Cu un match-up atat de important in acaesta noapte, vad la fel, puncte sub medie in aceasta partida 7.

Biletul zilei baschet 20 iunie 2021