Ponturi baschet NBA – 26.10.2019

  1. Ponturi baschet – 26.10.2019 – In noaptea asta avem 8 meciuri in cea mai puternica liga de baschet.

ponturi baschet NBA

Pronostic: Memphis Grizzlies – Chicago Bulls (ora 03:00)

Se întâlnesc doua echipe aflate în reconstrucție cu șanse foarte mici de a ajunge în playoff. Memphis l-a cedat în vara pe Mike Conley celor de la Utah, dar l-au luat cu opțiunea numărul 2 din draft pe Ja Morant, considerat de mulți specialiști chiar mai talentat decât Zion Williams. Pe lângă Morant îl mai au și pe JarenJackson un power forward de viitor care poate juca și centru dar și pe veteranii Jae Crowder și Jonas Valanciiunas. Chicago în schimb se bazează pe eterna speranta LaVine și pe finlandezul Markkanen.

Pronostic: Memphis câștiga meciul inclusiv prelungiri – cota 1.91 – pariază pontul aici!

Pronostic: Brooklyn Nets – New York Knicks (ora 02:30)

Nets au început sezonul cu o înfrângere surprinzătoare, în prelungiri în fata celor de la Minnesota. Nu a fost cel mai bun start pentru echipa care a adus doi dintre cei mai doriți agenți liberi Kevin Durant și Kyrie Irving. Pe lângă cei doi a mai venit și veteranul DeAndre Jordan. New York a pierdut runda precedenta la San Antonio, dar evoluția tânărului RJ Barret a fost una foarte bună și sunt o echipa de viitor. Chiar și fără Durant accidentat pentru tot restul sezonului Nets nu ar trebuia sa aibă probleme în a câștiga meciul.

Pronostic: Brooklyn câștiga meciul la cel puțin 8 puncte diferența – cota 1.73 – pariază pontul aici!

Pronostic: Charlotte Hornets – Minnesota Timberwolves (ora 02:00)

Runda trecuta Timberwolves au câștigat în prelungiri în fata celor de la Nets. Karl Anthony Towns a avut 36 de puncte, 14 recuperari și 3 pase decisive în condițiile în care i-a avut adversari direcți pe DeAndre Jordan și Jarett Allen, doi pivoți care fac foarte bine faza defensiva. Hornets au câștigat, surprinzător meciul trecut în fata celor de la Bulls cu 126-125. Cred ca și în meciul de la noapte se vor marca multe puncte undeva peste 225, iar Towns îl va avea ca adversar pe Codie Zeller, un centru care nu excelează în plan defensiv.

Pronostic: Karl Anthony Towns peste 44.5 puncte, recuperari și pase decisive în meci – cota 2.00 – pariază pontul aici!

Pronostic: New Orleans Pelicans – Dallas Mavericks (ora 03:00)

Se întâlnesc doua echipe cu jucători tineri de perspectiva în lot: Doncic, Porzingis, Ingram, Ball, Hart, Williamson (care din păcate e accidentat), Alexander-Walker, Hayes. New Orleans a fost învinsă greu în prelungiri de campioana Toronto Raptors 130-122 în timp ce Dallas a câștigat 108-100 cu Wizards. Sunt premise sa avem și la noapte un meci cu multe puncte, știut fiind faptul ca jucătorii tineri au tendința de a neglija faza defensiva.

Pronostic: Dallas marchează peste 111,5 puncte – cota 1.67 – pariază pontul aici!

Leave a Comment: