Biletul zilei baschet 30.05.2021

30 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.03. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 22:30.

WIN din nou ieri la combo-ul propus, Sixers si Jazz castigand fara emotii. Pentru azi am ochit alte doua echipe favorite din NBA Playoffs.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 30 MAI 2021

L.A. Lakers – Phoenix Suns (ora 22:30)

Prefatez mai intai partida din Los Angeles, unde avem „meciul 4” intre Lakers(7) si Suns(2).

Avem probleme de efectiv in ambele tabere diseara, si inca nu se stie cert daca doi dintre titularii obisnuiti din ambele echipe vor fi pe parchet. Mai intai, la Lakers: Kentavious Caldwell-Pope si Anthony Davis sunt cu semnul intrebarii, primul mai mult spre „doubtful”, in timp ce al doilea este mai mult spre „probable”, dupa ultimele stiri. La Suns evident il avem incert pe Chris Paul, cel care este „bantuit” de o serie de accidentari – toate petrecute in postseason.

Revenind la aceasta serie, am vazut cum Lakers au dominat pur si simplu adversarul de la acea accidentare a lui CP3. Defensiva l-a tinut la respect pe Devin Booker, iar Ayton a avut o misiune aproape imposibilsa sub panou, dand pe rand de Davis, Drummond sau Gasol. Lakers au inceput sa se lege foarte bine si in ofensiva, pe langa LeBron James si Anthony Davis, este un al treilea jucator ce are o serie impresionanta – Dennis Schroder. E un meci important pentru ambele echipe, insa Lakers au in continuare „the edge”.

Boston Celtics – Brooklyn Nets (ora 02:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up ce se anunta de foc in Boston, acolo unde avem a 4-a confruntare dintre Celtics(7) si Nets(2).

Boston a castigat intr-un mod surprinzator meciul 3, scor 125-119, insa asta ne ajuta sa avem o valoare si mai buna pe Brooklyn in aceasta noapte. Da, Tatum & co. au castigat acasa, intr-un meci de „must win” la scorul de 0-2 in serie, insa hai sa nu ne ambalam dupa o singura victorie a „verzilor”. Celtics au jucat fabulos, cu Marcus Smart, Jayson Tatum si Evan Fournier inscriind 14 din cele 26 de aruncari de la distanta, insa scorul final ne arata un succes doar la 6 puncte diferenta.

La Nets, James Harden si Kevin Durant au combinat pentru 80 de puncte (41 + 39), insa asta nu a fost de ajuns, restul colegilor avand procentaje extrem de modeste, in special Irving si Harris. Cu putin „shooting regression” de la Boston, oaspetii din Brooklyn au clar prima sansa aici. Nu e ca si cum Nets au avut o problema in atac, doar nu au facut fata iuresului aproape perfect al gazdelor. Ii aleg pe Nets aici, sa castige si sa duca aceasta serie la un scor de 3-1, pentru ca implicit s-o inchida acasa.

Biletul zilei baschet 30 mai 2021