Pronosticuri baschet NBA – 27.10.2019

Statistici admin
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Pronosticuri baschet – 27.10.2019 – Continua acțiunea în cel mai puternic campionat de baschet din lume. Nu mai puțin de 10 confruntari ne așteaptă la noapte în NBA.

Pronostic: Atlanta Hawks – Orlando Magic (ora 02:30)

Atlanta vine după o victorie clară 117-110 la Detroit. Trae Young a fost cel mai bun om de pe teren 38 de puncte , 7 recuperări și 9 pase decisive. L-am urmat John Collins cu un double double 18 puncte și 10 recuperari. Orlando a câștigat greu acasă cu Cleveland, fără sa impresioneze. Va fi o partida strânsă și cred ca Hawks vor profita de avantajul terenului și de forma bună a lui Trae Young.

Pronostic: Atlanta câștiga meciul inclusiv prelungiri – cota 2.15 – pariază pontul aici!

Pronostic: Milwaukee Bucks – Miami Heat (ora 00:00)

Pentru al doilea meci al nopții mergem pana în Wisconsin, mai exact la Milwaukee. Bucks vin cu un moral foarte bun după victoria din runda precedenta de la Houston cu Rockets, una din pretendentele la titlu. Giannis a făcut un meci foarte bun, triple double în 30 de minute. Miami ajunge în nord cu multe absente Jimmy Butler, Udonis Haslem, James Johnston și Dion Waiters. Deci toate premisele pentru o victorie clara a Cerbilor.

Pronostic: Bucks câștiga meciul la minim 10 puncte cota 1.83 – pariază pontul aici!

Pronostic: Houston Rockets – New Orleans Pelicans (ora 03:00)

Un meci care pe hârtie pare dezechilibrat. O pretendenta la titlu, Houston contra unei echipe aflata în reconstrucție și care în vara și-a pierdut cel mai bun jucător Anthony Davis. Rockets vin după o înfrângerea acasă în fata celor de la Bucks 111-117. Pelicans au pierdut ambele partide din actuala stagiune, la Toronto după prelungiri și acasă cu Dallas. Ambele înfrângeri al celor de la New Orleans au venit în urma unor meciuri strânse, de aceea cred ca Pelicans nu se vor face de ras în aceasta noapte.

Pronostic: Pelicans vor marca peste  112.5 puncte cota 1.65 – pariază pontul aici!

Pronostic: San Antonio Spurs – Washington Wizards (ora 03:30)

O partida dezechilibrata cu o favorita certa San Antonio Spurs. Gazdele fără probleme de lot, oaspeții o echipa decimata de accidentări, fără John Wall, Ian Mahinmi, C. J. Miles și Isiah Thomas. În mod normal texanii ar trebui sa câștige fără probleme acest meci. Greg Popovich, antrenorul celor de la Spurs, știe foarte bine că orice victorie contează în lupta pentru playoff, mai ales in Conferința de Vest. Având în vedere absențele din lotul celor de la Washington cred că Bradley Beal are o șansă buna sa fie cel mai bun marcator in aceasta partida.

Pronostic: Bradley Beal cel mai bun marcator in meci cota 2.00 – pariază pontul aici!

Leave a Comment: